Overslaan en naar de inhoud gaan

Deelnemende organisaties

Talent werkt!
26 decentrale overheidsorganisaties in Overijssel, Drenthe, Gelderland en Flevoland zijn aangesloten bij Talentenregio en werken intensief met ons en met elkaar samen. Zij werken samen met ons aan de ontwikkeling van medewerkers en delen hun kennis en expertise. Ook maken zij het mogelijk dat medewerkers mee kunnen doen aan ons aanbod van activiteiten, webinars, trainingen en evenementenVacatures worden zoveel mogelijk tussen de Talentenregio organisaties opgevuld. Er bestaat binnen Talentenregio een interne vacaturemarkt, waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid tussen interne en externe kandidaten. Talentenregio moedigt alle organisaties aan om eerst zoveel mogelijk intern te werven.

Talentenregio-organisaties
Wil jij een positieve bijdrage leveren aan burgers en maatschappij door jouw talent in te zetten in een decentrale overheidsorganisatie? Door te kiezen voor een Talentenregio-organisatie heb jij ruim 8.000 collega’s in 26 organisaties: 
•    Gemeenten (Apeldoorn, Dalfsen, Deventer, Dronten, Elburg, Epe, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Nunspeet, Oldebroek, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, Zwartewaterland en Zwolle)
•    Provincie Overijssel
•    ONS (servicecentrum, samenwerking ICT, Personeels- en salarisadministratie Dalfsen, Zwolle, Kampen, Westerveld)
•    TIEM Zwolle (begeleidt mensen naar zo regulier mogelijk werk in samenwerking met werkgevers en biedt passend werk voor mensen die dat niet kunnen)
•    Veiligheidsregio IJsselland
•    Omgevingsdienst IJsselland