Externe vacatures
Wil jij een positieve bijdrage leveren aan burgers en maatschappij door jouw talent in te zetten in een decentrale overheidsorganisatie? Door te kiezen voor een Talentenregio-organisatie heb jij ruim 8.000 collega’s in 26 organisaties. 

Ga naar externe vacatures

 

Interne vacatures
Werk je bij één van de Talentenregio-organisaties? Maak dan een account aan met je (werk)e-mailadres om onze activiteiten, workshops, evenementen, interne vacatures en klussen te bekijken.

 

Talentenregio huurt in
Ben je leverancier of zzp’er? Registreer je op www.talentenregiohuurtin.nl. Dit is dé plek waar specifieke aanvragen worden opengesteld voor bedrijven die personeel verhuren of detacheren én zzp'ers. Je ontvangt dan alle aanvragen binnen de door jouw opgegeven vakgebieden en je kunt hierop een aanbieding plaatsen.

Ga naar www.talentenregiohuurtin.nl

 

Talent werkt!
26 decentrale overheidsorganisaties zijn aangesloten bij Talentenregio en werken intensief met ons en met elkaar samen. Zij werken samen met ons aan de ontwikkeling van medewerkers, delen hun kennis en expertise en maken het mogelijk dat medewerkers mee kunnen doen aan ons aanbod van activiteiten, workshops en evenementen. Meer weten over de Talentenregio-organisaties? Maak een keus in de selectielijst om naar de pagina te gaan meer informatie over de organisatie.