Overslaan en naar de inhoud gaan

Arbeidsmarktcommunicatie 

Arbeidsmarktcommunicatie betekent voor ons meer dan werving en selectie. Binnen Talentenregio bestaat een uniek samenwerkingsverband van 25 overheidsorganisaties, waarbinnen iedere medewerker diens talenten kan én mag inzetten. Daar zijn wij trots op en dat dragen wij graag uit. Daarom zetten wij ons in voor arbeidsmarktcommunicatie binnen de Talentenregio-organisaties. Concreet betekent dit dat wij ons bezig houden met de volgende onderwerpen:

1. Ondersteuning bij directe werving 
Wij bieden de aangesloten organisaties ondersteuning bij het werven van moeilijk vervulbare vacatures. Wij beschikken over arbeidsmarktdata, waardoor wij inzicht geven over welke strategische keuzes organisaties kunnen maken bij de werving en selectie. Daarnaast bieden wij de organisaties de mogelijkeid om gebruik te maken van onze LinkedIn Jobslots. Een Jobslot is een plek op LinkedIn waar vacatures worden geplaatst. De vacature wordt gekoppeld aan kandidaten op LinkedIn, die matchen met de betreffende vacature. Werk jij bij een Talentenregio-organisatie en wil je gebruik maken van een Jobslot? Neem contact met ons op!

2. Aantrekkelijk zijn én blijven 
Wij vinden het belangrijk dat wij aantrekkelijk zijn én blijven voor onze medewerkers. Daarom houden wij ons zich bezig met Employer Branding. Niet alleen voor Talentenregio als merknaam, maar ook voor de organisaties en medewerkers. Zo plaatsen wij aantrekkelijke vacatures op onze website en LinkedIn pagina’s. Ook laten wij jou graag zien hoe leuk het is om voor een Talentenregio-organisatie te werken. Daarom delen wij inspirerende verhalen, waar regio-collega's vertellen over hun loopbaan, traineeprogramma of andere ervaringen. Verder organiseren wij evenementen, webinars en trainingen waar jij je als medewerker van een Talentenregio-organisatie voor kunt aanmelden. 

3. Nieuwe, huidige én eerdere relaties
Wij zetten ons in voor voor nieuwe, huidige én eerdere relaties binnen de Talentenregio-organisaties (Employee Relationship Management). Wij blijven continu met hen in gesprek, om input op te halen en te blijven inspireren en motiveren. Dit doen wij onder andere tijdens de regiobijeenkomsten, waar jij als medewerker van een Talentenregio-organisatie kan en mag meedenken over onze toekomstplannen. Ook bieden wij diverse netwerkgroepen aan, gericht op specifieke vakgebieden (P&O, leren en ontwikkelen, communicatie). Professionals uit alle Talentenregio-organisaties komen hier samen om elkaar te ontmoeten en kennis te delen. WIj geloven dat we samen sterker staan!