Overslaan en naar de inhoud gaan

Over het traineeprogramma

Word trainee bij de overheid!

Ben jij net afgestudeerd? Of klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij zoeken jong talent voor ons traineeprogramma! 🚀

Waarom jij echt trainee wil worden bij Talentenregio:
⭐ Een 2-jarig contract van 36 uur bij 1 van de 26 Talentenregio-organisaties in Overijssel, Drenthe, Gelderland en Flevoland
⭐ Een enthousiaste groep mede-trainees
⭐ Een uitdagend en inspirerend ontwikkelprogramma
⭐ Een politieke excursie naar het buitenland, georganiseerd door jou en jouw mede-trainees
⭐ Gezellige borrels, zoals een kerstborrel, zomerbbq en alumniborrel
⭐ Flexibel werken én thuiswerken
⭐ Een laptop en telefoon
⭐ Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding
⭐ Géén studiecontract

Wij laten jong talent graag zien hoe leuk het is om voor de overheid te werken! Want inspireren, een maatschappelijke bijdrage leveren en vernieuwen. Dát is werken bij de overheid. Check snel onze traineevideo om meer te weten te komen over ons traineeprogramma!

Wij starten volgend jaar in oktober weer met een nieuwe traineegroep. Ronde de zomer komen de vacatures online. Volg ons op LinkedIn om op de hoogte te blijven van de vacatures!


Inhoud van het programma

Ons 2-jarig traineeprogramma kent 2 routes: 

⭐ 3 keer 8 maanden een opdracht bij verschillende overheidsorganisaties
⭐ 2 jaar lang bij 1 organisatie aan de slag

Je krijgt een contract voor 36 uur per week, waarin je 32 uur per week werkt voor een Talentenregio-organisatie en gemiddeld 4 uur per week aan jouw ontwikkelprogramma besteedt. Tijdens het ontwikkelprogramma ga je 2 jaar lang aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je niet alleen, maar in een groep van 8 tot 12 trainees. Jij leert jezelf en jouw mede-trainees als geen ander kennen!

Contact

Zit het antwoord op jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of wil je meer informatie over het traineeprogramma? Neem dan contact met ons op via trainee@talentenregio.nl of via 0529 - 438 900.

Wil jij ook ervaren hoe leuk het is om te werken voor de overheid en wil je deelnemen aan ons inspirerende traineeprogramma? Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze vacatures en houd onze LinkedIn-pagina in de gaten!

Nieuwsgierig? Check onze traineevideo!