Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentenregio huurt in

De inhuurdesk van Talentenregio is het digitale platform voor het inhuren van tijdelijke arbeidskrachten. Specifieke aanvragen worden opengesteld voor bedrijven die personeel verhuren of detacheren én voor zzp'ers. Op de inhuurdesk komen vraag en aanbod laagdrempelig bij elkaar en is er ruimte voor een zeer brede marktwerking.

Deelnemende Talentenregio-organisaties 
De gemeenten Dalfsen, Dronten, Hardenberg, Hattem, Heerde, Kampen, Meppel, Oldebroek, Olst-Wijhe, Raalte, Steenwijkerland, Westerveld, Zwolle, de Omgevingsdienst IJsselland en shared service centre ONS doen mee aan de inhuurdesk om een efficiënt inkoop- en inhuurproces te bevorderen. Het team van Staffing MS bewaakt de prijs én de kwaliteit van de aanbieders.

Leveranciers en zzp’ers die zijn geregistreerd bij de inhuurdesk van Talentenregio en bij het DAS, ontvangen alle aanvragen van de deelnemende Talentenregio-organisaties en binnen de door hen opgegeven vakgebieden. Ook kunnen zij aanbiedingen plaatsen en reageren op mogelijke opdrachten. Ben jij als leverancier of zzp’er nog niet ingeschreven, registreer je dan op Talentenregiohuurtin.nl!

Contact Staffing MS
Maak gebruik van de mogelijkheden op www.talentenregiohuurtin.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met het team van Staffing MS via talentenregio@staffingms.nl