Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken binnen Talentenregio

Nieuwsgierig naar het werk van jouw regio-collegaโ€™s en wil je meer weten over werken binnen onze regio? Wij laten jou op deze pagina graag zien hoe leuk het is om bij een Talentenregio-organisatie te werken! 

In de Talent in beeld video's krijg jij een kijkje in het werk van jouw regio-collegaโ€™s. Lees ook de verhalen over ervaringen en bijzondere projecten binnen de regio รฉn ontdek onze evenementen, waaraan jij kunt deelnemen als je werkt bij een Talentenregio-organisatie!

Altijd al willen weten wat wij bij Talentenregio allemaal doen? Check onze bedrijfsvideo!

 

Talent in beeld: ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฌ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ๐˜ป๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข'๐˜ด

 

 

 


Bekijk hier alle Talent in beeld video's!

Verhalen uit de regio: ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ช๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ซ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ

Lees alle verhalen uit de regio

Evenementen en activiteiten: ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฐ-๐˜ค๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข'๐˜ด!

Het hele jaar door organiseren wij inspirerende รฉn gratis evenementen voor alle regio-collega's, zoals de Talentenproeverij en interessante webinars! Zien we jou daar?