Overslaan en naar de inhoud gaan

Kalender

Activiteiten en Trainingen

 • dinsdag 5 Juli

  Training: Hoe werkt de gemeente (6)

  Werken voor een gemeente is leuk en uitdagend! Het is een bijzonder bedrijf met (soms) ingrijpende bevoegdheden en een grote verscheidenheid aan producten en diensten. Je hebt te maken met een brede groep aan contacten zoals burgers, collega’s en niet te vergeten de politiek. Na het volgen van deze boeiende training weet je snel je weg in de organisatie te vinden.
 • maandag 11 Juli

  Gratis inspiratiesessie Perspectief op pensioen

  Je bent er misschien al even mee bezig of juist niet. Maar de datum komt steeds dichterbij, je pensioen. Hoe ga je al die tijd invullen? Een zwart gat of juist tijd voor hobby’s? Je ontdekt het tijdens de gratis inspiratiesessie Perspectief op pensioen. Een inspiratiesessie voor mensen die binnen 3 jaar hun werkzame periode afsluiten en met pensioen gaan.
 • zondag 31 Juli

  TMA analyse

  Aan de hand van een online test brengt de Talenten Motivatie Analyse (TMA) jouw 22 drijfveren, 44 talenten en 53 competenties in kaart. De TMA is gebaseerd op Positieve Psychologie en alle TMA Methode Kandidaat Rapporten zijn geschreven in een positieve, niet-oordelende, concrete en talentgerichte taal. Je krijgt een uitgebreide terugkoppeling over je rapportage met toelichting van een TMA professional en ontdekt met hoeveel gemak of moeite jij competenties kunt ontwikkelen. Dit geeft inzicht in jouw talenten en loopbaanmogelijkheden!

  De kosten bedragen 185,- per test. Neem contact op met miranda@talentenregio.nl om jouw TMA in gang te zetten.
 • zondag 31 Juli

  E-learning trainingen

  Wil jij online leren, op jouw eigen tempo en wanneer het jou uitkomt? Meld je dan aan voor een e-learning training! Je hoeft geen rekening te houden met andere deelnemers én bent niet gebonden aan tijd of een locatie. Wissel je dagelijkse werkzaamheden af met inspirerende leerstof en haal alles uit jouw talenten.
 • zondag 31 Juli

  Verkort loopbaantraject Blik

  Heb jij altijd al meer inzicht willen krijgen in jouw talenten en drijfveren? Per 1 maart biedt
  Talentenregio in samenwerking met loopbaancentrum Blik verkorte loopbaantrajecten aan.
  Talentenregio neemt de helft van de kosten voor haar rekening. Hierdoor kun jij een verkort
  loopbaantraject volgen voor slechts €150!