Overslaan en naar de inhoud gaan

Hattem

Onze organisatie is ingericht volgens het directiemodel. Dat betekent een platte structuur met de gemeentesecretaris als ‘directeur’ aan het hoofd van de organisatie. De organisatie bestaat uit de eenheden: Ontwikkeling en Advies, Publiek en Service, Realisatie en Beheer en Bedrijfsvoering. De vier eenheidsmanagers geven integraal leiding aan hun eenheid. Hattem werkt op veel terreinen samen met onze buurgemeenten Heerde en Oldebroek.

Werken in onze gemeente zorgt voor dynamiek en ontwikkeling. We zijn trots op onze medewerkers en het enthousiasme, de loyaliteit en betrokkenheid waarmee zij werken. Enkele kernwoorden voor onze organisatie zijn: enthousiast en ambitieus management, korte lijnen met bestuur en leuke collega’s. Genoeg afwisselende onderwerpen waarbij je het gemeentelijke werkterrein goed leert kennen. Werken binnen onze organisatie zorgt in ieder geval voor een leuke werkomgeving waarin je je snel thuis zult voelen.

In Hattem werken we samen met inwoners, ondernemers en andere partners aan vernieuwing van onze gemeente. Hiervoor is een inspirerend programma opgesteld waarin ook de doorontwikkeling van de organisatie aandacht krijgt. Door onze inhoudelijke opgaven te koppelen aan thema’s als ICT, medewerkers en cultuur, organisatie-inrichting en dienstverlening, bouwen we gezamenlijk aan een nieuwe organisatie. Hierdoor is een groot gedeelte van onze organisatie betrokken bij deze doorontwikkeling.

 

 

https://www.talentenregio.nl/sites/default/files/users/info/organigram%20hattem_0.jpg