Overslaan en naar de inhoud gaan

Topmanagementdag

Over de Topmanagementdag

Jaarlijks organiseren wij de Topmanagementdag. Tijdens deze inspirerende dag zijn alle managers, directeuren en gemeentesecretarissen van Talentenregio-organisaties uitgenodigd om kennis te maken, te netwerken en deel te nemen aan interessante workshops en lezingen.

De Topmanagementdag staat ieder jaar in het teken van een actueel thema. Zo was het thema van 2019 ‘Het geheim van een aantrekkelijke werkgever’, waarin het aantrekken van jong talent en het neerzetten van een sterk imago als werkgever aan bod zijn gekomen.

Het thema van 2022 stond in het teken van samenwerken en verbinden. Ben jij benieuwd hoe de Topmanagementdag 2022 eruit zag? Bekijk dan snel onderstaande video en praatplaat!

Meer weten over de Topmanagementdag? Neem dan contact met ons op via info@talentenregio.nl of via 0529 - 438 900. 

Editie 2024

Wil jij netwerken, kennisdelen én samen leren binnen ons unieke samenwerkingsverband? Kom dan naar de Topmanagementdag 2024 en laat je deze editie inspireren door actualiteiten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie! Ook medewerkers die samen met hun manager aan de slag willen met arbeidscommunicatie zijn van harte welkom op de Topmanagementdag!

Dit jaar vindt de Topmanagementdag plaats op 17 oktober van 13.15 tot 20.45 uur bij Lumen Hotel & Events in Zwolle en is inclusief een uitgebreid diner. Over het programma maken wij snel meer bekend!

Meld je nu alvast aan voor de Topmanagementdag 2024 door een e-mail te sturen naar evenementen@talentenregio.nl. Bij aanmelden graag de namen en e-mailadressen van de deelnemers noteren en een routecode/verplichtingsnummer/inkoopordernummer voor op de factuur naar de organisatie. De kosten voor de Topmanagementdag bedragen €150,- per deelnemer.  

Zien we jou daar?