Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Talentenregio

Talentenregio inspireert en verbindt. Wij zijn een samenwerkingsverband van 26 organisaties in Overijssel, Drenthe, Gelderland en Flevoland. Werken bij een organisatie die is aangesloten bij Talentenregio, betekent werken bij een organisatie die zich inzet voor jouw talent! Wij stimuleren ontwikkeling en managen talent. Hoe doen wij dat?

  • Wij organiseren het hele jaar door inspirerende evenementen, webinars en trainingen. Leer en ontwikkel met ons ons mee!
  • Wij hebben een eigen traineeprogramma, waarbij meerdere traineegroepen starten per jaar. Wij laten graag zien hoe leuk het is om voor de overheid te werken!
  • Wij bevorderen arbeidsmobiliteit én binnen Talentenregio bestaat een vacaturemarkt, zowel intern als extern.
  • Wij bieden diverse netwerkgroepen aan, waar professionals uit alle Talentenregio-organisaties samenkomen om kennis te delen. Samen staan we sterker!


Nieuwsgierig? Check dan direct onze bedrijfsvideo! 

Stuurgroep

De stuurgroep van Talentenregio vormt het dagelijks bestuur van Talentenregio. De stuurgroep bewaakt de voortgang, neemt besluiten en is sparringpartner van het programmateam.


Netwerkgroepen

Samen sparren en de samenwerking opzoeken biedt veel voordelen voor zowel kleine als grote Talentenregio-organisaties. Wij geloven dat we samen sterker staan!

Wij hebben netwerkgroepen voor P&O, leren en ontwikkelen, communicatieadviseurs en coaches binnen de regio. Werk jij bij een Talentenregio-organisatie en wil jij je aanmelden? Laat het ons weten!