Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor opdrachtgevers

Heb jij een uitdagende opdracht liggen? Denk eens aan een Talentenregio-trainee!

Binnen Talentenregio werken we samen om jong talent binnen te halen, op te leiden en aan onze regio te verbinden. Kiezen voor een trainee is kiezen voor veranderkracht, nieuwe energie en een frisse kijk op vertrouwde patronen. We hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met ons traineeprogramma. Samen met onze opdrachtgevers en partners blijven we ons traineeprogramma doorontwikkelen. Zodat we, ook in de toekomst, jong talent een goed en inspirerend programma bieden.

De duur van een traineeopdracht kan varieren van 8 tot 24 maanden. Trainees krijgen een aanstelling voor 36 uur per week. Zij gaan gemiddeld 32 uur per week aan het werk aan een inhoudelijke opdracht. Daarnaast volgen de trainees een leer- en ontwikkelprogramma, waar de overige 4 uur per week voor staat. Ongeveer 1 à 2 dagen per maand volgt een traineegroep trainingen met elkaar. 

Ben jij opdrachtgever bij één van de Talentenregio-organisaties en wil je de mogelijkheden verkennen voor het werken met een trainee? Neem dan contact op met Talentenregio via trainee@talentenregio.nl of via 0529 - 438 900.