Overslaan en naar de inhoud gaan

Winactie nieuwe trainingsgids!

24-01-2023
๐–๐ˆ๐๐€๐‚๐“๐ˆ๐„ ๐๐ˆ๐„๐”๐–๐„ ๐“๐‘๐€๐ˆ๐๐ˆ๐๐†๐’๐†๐ˆ๐ƒ๐’

๐“๐š๐ฅ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ง๐ซ๐ž๐ ๐ข๐จ ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ข๐ž๐ญ๐ฌ ๐ญ๐ž ๐ฏ๐ข๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐๐š๐š๐ซ๐จ๐ฆ ๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐Ÿ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ข๐ž ๐ž๐ž๐ง ๐œ๐š๐๐ž๐š๐ฎ๐ญ๐ฃ๐ž!

Wij staan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en daarom presenteren met trots onze gloednieuwe inspiratiegids vol trainingen.

Verwacht een heleboel interessante trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling, overheid, leiderschap, communicatie, loopbaanontwikkeling, digitale vaardigheden en meer!

Als medewerker van een Talentenregio-organisatie kun jij je aanmelden. Wacht niet te lang, ook voor jou zitten er passende en inspirerende trainingen tussen. En nรณg leuker: jij kan een gratis training naar keuze winnen!

Wat moet je daarvoor doen? Bekijk onze nieuwe gids hier.

Laat in de comments op onze LinkedIn weten welke training jij graat wilt volgen, deel de winactie post รฉn tag een collega die ook mee moet doen aan deze winactie! (Let op, leergangen zijn uitgesloten van deze actie).