Talentenproeverij 2021: Talent in de tent!
Van maandag 22 maart tot en met donderdag 25 maart organiseren wij de jaarlijkse Talentenproeverij 2021: Talent in de tent! Dit jaar niet een dag, maar een week lang allerlei inspirerende activiteiten over talent. Alle deelnemers uit de Talentenregio-organisaties kunnen tijdens deze week deelnemen aan gratis online workshops, webinars én we sluiten de week af met een online pubquiz! 
 

Webinar Sanny Verhoeven
De talentvolle Sanny Verhoeven is oprichter van ‘Sanny zoekt Geluk’, het eerste Nederlandse YouTube-kanaal over bewustzijn, persoonlijke groei en geluk. Via haar kanaal met tienduizenden kijkers deelt Sanny wekelijks haar ervaringen om meer uit het leven te halen. Ze inspireert haar publiek met video’s die gaan over je passie vinden, balans in je leven houden en positiviteit.

Sanny heeft niet alleen talent voor vloggen, want ze presenteerde eerder ook diverse programma's op tv zoals Kampeer TV, Off Piste en RTL Lounge (RTL4), School TV (NTR), De Staatsloterij (SBS) en Fashionscene TV (Net5).

Tijdens dit webinar vertelt ze meer over haar carrière en persoonlijke verhaal. Ook komen haar lessen over mindset en bewustwording aan bod, waarmee ze jou wil leren meer uit het leven te halen én om je passie en geluk te vinden.
 

Aanmelden
Meld je aan voor het gratis webinar op donderdag 25 maart van 13.00 tot 14.00 uur via onze kalender. Ook kan jij hier jouw contactgegevens achterlaten om een leuke goodiebag te ontvangen, wanneer jij één of meerdere activiteiten tijdens de Talentenproeverij bezoekt. Let op: log in met jouw account of maak een profiel aan om je aan te melden. Verdere informatie volgt nadat jij je hebt aangemeld. De rest van het programma wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt, dus houd onze website en LinkedIn pagina in de gaten!


Heb jij je al aangemeld voor het webinar van Florian Dirkse, co-founder van The Ocean Cleanup, op dinsdag 23 maart? Hier vind je meer informatie!