Talentenproeverij 2021: Talent in de tent!

Van maandag 22 maart tot en met donderdag 25 maart organiseren wij de jaarlijkse Talentenproeverij 2021: Talent in de tent! Dit jaar niet een dag, maar een week lang allerlei inspirerende activiteiten over talent. Alle deelnemers uit de Talentenregio-organisaties kunnen tijdens deze week deelnemen aan gratis online workshops, webinars én we sluiten de week af met een online pubquiz! 

 

Webinar Florian Dirkse

Na twee jaar rond de wereld zeilen had Florian Dirkse een missie: het opruimen van onze oceanen. Florian is co-founder van onder andere The Ocean Cleanup en The Green Miles. Hij heeft een inspirerend verhaal over het ontwikkelen van talent om je dromen waar te maken binnen je werkomgeving. 

Momenteel zet Florian zich in om zijn dromen met mensen te delen en dromen waar te maken voor iedereen. Laat je inspireren door zijn verhaal over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen! Veel mensen houden het bij dromen, ik voer ze uit vanuit mijn passie voor zeilen en mijn droom om onze oceanen plastic vrij te krijgen.’

 

Aanmelden

Meld je aan voor het gratis webinar op dinsdag 23 maart van 13.30 tot 14.30 uur via onze kalender. Ook kan jij hier jouw contactgegevens achterlaten om een leuke goodiebag te ontvangen, wanneer jij één of meerdere activiteiten tijdens de Talentenproeverij bezoekt. Let op: log in met jouw account of maak een profiel aan om je aan te melden. Verdere informatie volgt nadat jij je hebt aangemeld. De rest van het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, dus houd onze website en LinkedIn pagina in de gaten!