Overslaan en naar de inhoud gaan

"Talent is in the air", 14 februari 2019 jubilieumeditie Talentenproeverij

29-01-2019


Op 14 februari 2019 organiseren we alweer de 5e jaarlijkse Talentenproeverij. Tijdens deze jubileum-editie kun je net als andere jaren weer kennis maken met het trainings- en opleidingsprogramma van Talentenregio. We pakken dit jaar uit met een flink aantal nieuwe workshops. Op deze dag ben je tussen 8.30 en 16.30 uur van harte welkom in het Provinciehuis te Zwolle. Onze menukaart staat weer boordevol bruisende workshops en informatiestands waar je in aanraking komt met het beschikbare opleidings- en trainingsaanbod in onze regio.

De proeverij is speciaal voor medewerkers van Talentenregio-organisaties. Kies jij bijvoorbeeld voor Ynnovate als toetje? Of heb je liever Leef je Bucketlist als voorgerecht? Met workshops zoals Politieke geneuzel ambtenaren, de bootcamp Generatie Academie, Mindfulness, CIEP en Autisme en werk is er voor ieder wat wils. Je vindt stands van verschillende opleidingsaanbieders en natuurlijk ook van Talentenregio.

Wil je checken of je CV of LinkedIn-profiel nog up tot date is? Kom speeddaten met een loopbaanadviseur van Blik, centrum voor loopbaan & talent.

Wordt het tijd om je profielfoto op LinkedIn en Talentenregio op te frissen? Er is de hele dag een professionele fotograaf aanwezig.

Vanaf nu kan je je inschrijven! Je kunt je voor 3 workshops aanmelden, maar ook het volgen van een enkele workshop is mogelijk. Zonder aanmelding ben je uiteraard ook welkom, maar let wel: VOL IS VOL!

Programma
In de bijlage vind je het volledige programma van de Talentenproeverij met uitleg over de workshops. Bekijk ook eens de Terugblik 2018.

Aanmelden
Geef in een mail duidelijk aan welke workshops je wilt volgen en stuur deze naar talentenproeverij@talentenregio.nl

Bijlage(n)