Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma Talentenproeverij 2023: Maak je dromen waar!

15-02-2023

Maak jij jouw dromen al waar? Of kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Kom dan naar onze Talentenproeverij op dinsdag 21 maart, die eindelijk weer fysiek plaatsvindt! Bekijk gauw het programma dat bestaat uit een hele hoop interessante workshops én sprekers, die jij helemaal gratis mag volgen!

Wat dacht je van spreker Redouan Ait Chitt? Geboren met een fysieke beperking, maar dit hield zijn droom om professioneel te breakdancen niet tegen. En Anouk Hoogendijk? Zij heeft haar droom waargemaakt met haar carrière als bekend voetbalster. En er is nog veel meer te doen! In het programmaboekje vind je diverse leuke workshops die jou een voorproefje geven van de volledige trainingen die wij aanbieden in onze inspiratiegids en op onze website. 
Bekijk alvast welke workshops jouw voorkeur hebben! Je kunt 1 workshop uitkiezen voor het ochtendprogramma (workshopronde 1) en 1 voor het middagprogramma (workshopronde 2). Tijdens de activiteiten- en lunchmarkt kun je verschillende kleine hapjes proeven. Wat dacht je van een poké bowl, poffertjes of een sapje trappen op de smoothiefiets? Ook vind je tijdens deze markt verschillende stands waar je leuke en korte activiteiten kunt doen!

Zien wij jou dinsdag 21 maart op het Provinciehuis Overijssel in Zwolle? Meld je gauw aan via deze link, want wij hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Als jij je aanmeldt voor de Talentenproeverij, word je op dinsdag 21 maart om 8.30 uur verwacht op het Provinciehuis Overijssel in Zwolle en ontvang je binnenkort een link zodat je 2 workshops kunt uitkiezen om tijdens de workshoprondes te volgen. 

Zien we jou dan?
 

Bijlage(n)