Overslaan en naar de inhoud gaan

SWO De Wolden Hoogeveen

Werken bij de Samenwerkingsorganisatie De Wolden Hoogeveen (SWO) is werken voor twee gemeentes: De Wolden en Hoogeveen. Een stedelijke- en een plattelandsgemeente met verschillende thema’s. Beide vragen om een andere aanpak in onze dienstverlening. Als jonge organisatie faciliteren we dat met meer dan 850 medewerkers. We staan als één organisatie paraat om maatschappelijke uitdagingen zoals huisvesting, klimaat, zorg en financiën aan te pakken. We richten ons op de gedeelde overeenkomsten van de twee gemeenten, met aandacht voor de ambities van de twee besturen en specifieke behoeften van elke lokale gemeenschap.


Missie
Samen bevorderen we de leefbaarheid voor alle mensen die wonen, werken en meedoen in De Wolden en in Hoogeveen.

Visie
Wij vertrouwen onze medewerkers op hun expertise, zij doen hun werk en dragen zo bij aan ons gezamenlijke doel; het leveren van passende dienstverlening.  

Kernwaarden
Daarbij is het van belang dat het vertrouwen van en in elkaar groot is, zodat we weten wat we aan elkaar hebben. Wij zorgen voor een veilige werkomgeving. Dit doen we samen en de verbinding met elkaar is daarin heel belangrijk.

We proberen een hechte en coöperatieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich onderdeel voelt van het team. We maken niet alleen verbinding met onze collega's, maar ook met onze inwoners, ondernemers en (keten)partners om samen tot de beste oplossingen voor onze gemeenten te komen.

Tot slot hebben we eigenaarschap hoog in het vaandel staan. We geloven dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen werk en voor het succes van de SWO als geheel. Door eigenaarschap te tonen, kunnen we onze collega’s en inwoners de best mogelijke service bieden en onze organisatie naar nieuwe hoogten tillen.

Meer weten? Bekijk dan onze website: https://www.werkenbijdeswo.nl/.