Overslaan en naar de inhoud gaan

Epe

De gemeente Epe ligt in een prachtige omgeving tussen de Veluwe en de IJssel. Een fijn gebied om te wonen én te werken. De gemeente is een echte recreatiegemeente, met duizenden hectaren bossen, heide, sprengen, beken, landerijen, landgoederen en prehistorische grafheuvels. Vier dorpen (Emst, Epe, Vaassen en Oene) en zes buurtschappen met ieder een eigen identiteit, vormen het menselijk hart tussen het natuurschoon.


In de gemeente Epe hebben we het goed voor elkaar. We zijn trots op wat we hebben en het vraagt om actief beleid om dit zo te houden. Uiteraard staan we, net als andere gemeenten, voor de uitdagingen die de veranderingen in de samenleving met zich meebrengen: bijv. de digitale overheid, de omgevingswet, energietransitie en vernieuwingen in de zorg. Financieel hebben we de boel op orde.  

(Sterk) Werken bij Epe
Werken bij de gemeente Epe betekent zinvol en veelzijdig werk, waarbij je bijdraagt aan de samenleving! Ons gemeentehuis ligt midden in het gezellige dorp Epe en is goed bereikbaar via de A50 en de A28.

Bij de gemeente Epe vind je toegankelijke collega’s, die loyaal en betrokken zijn naar elkaar, het bestuur en natuurlijk de inwoners. Medewerkers zijn erg bevlogen, doen hun werk met veel plezier en waarderen de inhoud van hun werk, zo blijkt uit de medewerkersonderzoeken van de laatste jaren. Het werkgeverschap wordt hoog gewaardeerd.

De organisatie van de gemeente Epe is informeel en door zijn formaat zijn er korte lijnen tussen collega’s, bestuur en management. Als medewerker van de gemeente heb je – afhankelijk van jouw rol en functie – veel vrijheid, flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid om je werk uit te voeren.  Je krijgt een eigen laptop en smartphone om goed mobiel te kunnen werken.

Altijd in ontwikkeling
We zijn als organisatie altijd in ontwikkeling om in te kunnen blijven spelen op de veranderende samenleving. Via ons interne ontwikkelingsprogramma ‘Sterk Werk’ werken we aan projecten om onze medewerkers beter te faciliteren en ontwikkelen, om onze werkwijzen aan te scherpen en om een goede werkomgeving te creëren.

De gemeente Epe heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. We werken proces- of projectmatig, waarbij de uitgangspunten van de Lean filosofie centraal staan. In Epe zijn we erg ambitieus en resultaatgericht. We houden van een pragmatische en oplossingsgerichte aanpak.

Regionale samenwerking
De gemeente Epe wil een zelfstandige, vitale en attractieve gemeente zijn en blijven. Samen met de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen is Epe onderdeel van de Cleantech Regio. Binnen de Cleantech Regio gaan we samen voor een schone toekomst. Zo hebben we als gemeente elektrische auto’s en (elektrische) fietsen die je kunt gebruiken voor werkafspraken buiten de deur. 

Meer weten? Neem gerust contact met ons op en kijk op www.epe.nl