Overslaan en naar de inhoud gaan

Staphorst

Wie aan Staphorst denkt, denkt aan klederdracht, religie, stipwerk en felle kleuren groen en blauw. Maar Staphorst heeft naast een rijke traditie veel ambitie: een ondernemend Staphorst, een gemeente die duurzaam en slagvaardig is. Ben jij degene die tussen de traditie ambitie wil nastreven?


Dynamisch en ondernemend
De gemeente Staphorst telt ruim 16.000 inwoners en heeft alles te bieden wat burgers zich maar kunnen wensen: rust, ruimte, water en veel groen. De ligging tussen de steden Meppel en Zwolle en tussen snelweg en spoor, heeft gezorgd voor een dynamisch en ondernemend Staphorst.

Werken bij gemeente Staphorst
De gemeentelijke organisatie is dienstverlenend en ondernemend tegelijkertijd. Het werken bij gemeente Staphorst houdt veel meer in dan een aardige intellectuele uitdaging alleen. Ideeën en beleidsplannen omzetten in concrete resultaten is minstens zo belangrijk. Voor mensen die hun kwaliteit willen tonen bestaan voldoende faciliteiten voor persoonlijke ontwikkeling.

Wie zich prettig voelt in een informele bedrijfscultuur met korte communicatie- en beslislijnen is in Staphorst op zijn/haar plaats.

Voor meer informatie over de gemeente kijk op: www.staphorst.nl