Overslaan en naar de inhoud gaan

Word netwerkprofessional in Regio Zwolle, meld je aan voor onze leergang! 

01-09-2022

In oktober starten wij met de vierde editie van de Talentenregio leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle. Jij kunt je nu nog aanmelden, er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar.

In de leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle leer je wat het succes van een samenwerking bepaalt. Hoe je een samenwerking evalueert en welke instrumenten er zijn om de samenwerking beter te maken. De leergang is voor medewerkers van provincies, gemeenten, werkgeversorganisaties en onderwijs- en onderzoeksorganisaties die zich willen doorontwikkelen tot netwerkprofessional in de triple helix, het samenwerkingsverband van Regio Zwolle. Je krijgt inkijk in de werelden van overheden, ondernemers, onderwijsinstellingen en belangenorganisaties. 

De leergang bestaat uit 11 dagdelen, verdeeld over 6 bijeenkomsten en start in oktober 2022 met bijdragen van vakdocenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en van Common Eye. Gastsprekers uit de regio zijn ondernemers, bestuurders en directeuren die samenwerken in Regio Zwolle.

De leerprogramma’s en begeleiding staan onder leiding van de kerndocenten Maarten Hageman en Corné Paris. Maarten Hageman is zelfstandig adviseur, docent samenwerken van de VNG en van de VU Law Acadamy én voormalig faculteitsdirecteur van Hogeschool Utrecht en secretaris van Regio Rivierenland. Corné Paris is zelfstandig adviseur en coach, voormalig strateeg bij de provincie Overijssel en partner bij Twynstra Gudde.

Meer weten? Bekijk de folder over de leergang! 
Wil jij je aanmelden voor de leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle? Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar! Bezoek onze activiteitenkalender en klik op de aanmeldknop!