Overslaan en naar de inhoud gaan

Word netwerkprofessional in Regio Zwolle, meld je aan voor de vijfde editie van onze leergang! 

11-05-2023
​​​​​​​
Samenwerken is een kunst! Zeker in regionaal verband, met veel partijen, ieder vanuit een eigen invalshoeken en met eigen belangen. Regio Zwolle pakt maatschappelijke vraagstukken samen aan! In deze leergang ontdek jij wat het succes van een samenwerking bepaalt én wat de instrumenten zijn om de samenwerking beter te maken en te houden. De leergang biedt handvaten voor het inrichten van processen bij de aanpak van vraagstukken. Je krijg een inkijk in de werelden van overheden, ondernemers en onderwijsinstellingen!

Deze leergang is voor medewerkers van provincies, gemeenten, ondernemersorganisaties en onderwijs- en onderzoeksinstellingen van de samenwerkende partijen in de regio die zich willen doorontwikkelen tot netwerkprofessional in het samenwerkingsverband van Regio Zwolle! Meer weten? Bekijk de folder over de leergang!

De leergang bestaat uit 5 dagen en start op maandag 2 oktober 2023. Naast bijdragen van vakdocenten van Common Eye, zijn er gastsprekers uit Regio Zwolle: ondernemers, bestuurders en directeuren. Zij kennen de weg en hebben praktische ervaring in Regio Zwolle! 

De leerprogramma’s en begeleiding staan onder leiding van de kerndocenten Maarten Hageman en Corné Paris. Maarten Hageman is zelfstandig adviseur, docent samenwerken van de VNG en van de VU Law Acadamy én voormalig faculteitsdirecteur van Hogeschool Utrecht en secretaris van Regio Rivierenland. Corné Paris is zelfstandig adviseur en coach. Hij heeft ervaring op directieniveau bij provincies en gemeenten, was partner bij Twynstra Gudde en strateeg bij de provincie Overijssel.

Wil jij je aanmelden voor deze leergang? Bezoek dan gauw onze activiteitenkalender want vol is vol!
 

Bijlage(n)