Overslaan en naar de inhoud gaan

Word jij onze financial trainee of trainee kunst en cultuur bij gemeente Zwolle?

09-06-2022

Wil jij jouw talenten inzetten bij een overheidsorganisatie? Ga de uitdaging aan met Talentenregio en word onze nieuwe financial trainee of ga aan de slag als trainee kunst en cultuur bij gemeente Zwolle! 

Financial trainee 
Per september 2022 gaan wij van start met een nieuw traineeprogramma! En niet zomaar één, deze keer starten wij namelijk een traineegroep speciaal voor financiële talenten. Ontdek jij samen met ons het financiële vak binnen de overheid?

In het tweejarig programma krijg je een inhoudelijke baan bij één van de 26 Talentenregio-organisaties en volg je daarnaast een waardevol en intensief ontwikkelprogramma, gericht op alle financiële aspecten binnen de overheid en persoonlijke ontwikkeling.

We hebben beperkt plek, dus wacht niet te lang met solliciteren! Solliciteren voor een plekje binnen ons financieel traineeprogramma kan tot en met 19 juni. 

Trainee kunst en cultuur 
Per oktober 2022 starten wij voor het algemene traineeprogramma weer met een nieuwe groep ambitieuze overheidsprofessionals. Voor gemeente Zwolle zijn we op zoek naar een trainee kunst en cultuur. Wil jij ook ontdekken hoe leuk het is om voor de overheid te werken?

In het tweejarig programma krijg je een inhoudelijke baan binnen de afdeling economie van gemeente Zwolle en een waardevol, maar intensief ontwikkelprogramma. In dit programma leer je jezelf en je mede-trainees goed kennen, weet je aan het einde waar je goed in bent en waar je uitdagingen liggen. Belangrijker nog: je komt erachter wat je leuk vindt en waar jouw passie ligt.
Heb je interesse deze opdracht? Aarzel dan niet te lang en reageer! Solliciteren kan tot maandag 27 juni 2022.