Overslaan en naar de inhoud gaan

Win een verkort loopbaantraject van Blik!

20-01-2022

Werk jij bij een Talentenregio-organisatie en heb je altijd al meer inzicht willen krijgen in jouw talenten en drijfveren? Per 1 maart biedt Talentenregio in samenwerking met loopbaancentrum Blik verkorte loopbaantrajecten aan. Talentenregio neemt de helft van de kosten voor haar rekening. Hierdoor kunnen medewerkers van een Talentenregio-organisatie een verkort loopbaantraject volgen voor slechts €150!


In korte tijd levert het verkorte loopbaantraject bewustwording, bezinning en aanzet tot mogelijk te nemen stappen in jouw loopbaan op.

Wij geven één verkort loopbaantraject gratis weg. Wil jij kans maken? Volg Talentenregio dan op LinkedIn en meld je aan voor deze winactie via onze kalender. Meedoen aan de winactie kan tot en met vrijdag 25 februari.

Aanmelden voor het verkorte loopbaantraject kan via onze kalender. Heb jij je aangemeld en blijk jij de winnaar van onze winactie te zijn? Dan worden er geen kosten voor jouw inschrijving voor het verkorte loopbaantraject in rekening gebracht. 

In de folder lees je meer informatie over de verkorte loopbaantrajecten.