Overslaan en naar de inhoud gaan

Wil jij samen met jouw organisatie werken aan diversiteit en inclusie?

21-07-2021


Jaarlijks staan de eerste weken van oktober in het teken van diversiteit en inclusie. Op dinsdag 5 oktober is het Diversity Day en op maandag 11 oktober Coming Out Day. Ook vanuit Talentenregio hechten wij waarde aan diversiteit en inclusie. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers zich veilig en geaccepteerd voelen. Ook geloven wij dat wanneer je jezelf kunt zijn, je jouw talenten optimaal kunt benutten. Niet alleen op je werk, maar overal en altijd.

Daarom organiseert Talentenregio in samenwerking met de provincie Overijssel in de eerste twee weken van oktober gratis activiteiten voor alle medewerkers van Talentenregio-organisaties, om meer awareness te creëren rondom het thema diversiteit en inclusie en de LHBTIQ+ gemeenschap. Doe mee aan de Alfabet-Masterclass en leer waar de letters LGBTQIANPT+ voor staan, meld je aan voor de workshop Diversiteit en inclusie op de werkvloer én hijs de regenboogvlag met ons mee!

Bekijk hier snel het programma voor meer informatie en meld je aan via onze activiteitenkalender. Wees er snel bij, want vol is vol!

Bijlage(n)