Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken aan teambuilding? Zet samen met Talentenregio de Team TMA in!

14-09-2023

Wil jij het beste uit jouw team halen, meer aandacht voor talentmanagement en jullie talenten ontdekken én volop benutten? Laat Talentenregio een Team TMA organiseren, speciaal voor jouw team!

In een Team TMA ontdekt jouw team in 1 dagdeel elkaars talenten, interesses, motivaties en competenties. Voorafgaand maakt ieder teamlid een persoonlijke talentenanalyse waardoor 22 drijfveren, 53 competenties én 44 talenten in kaart worden gebracht!

TMA is gebaseerd op positieve psychologie. De persoonlijke talentenanalyse bestaat uit een vragenlijst met stellingen en gedragsitems. Hierdoor worden de drijfveren van ieder teamlid inzichtelijk. Samen met Talentenregio gaat jouw team in een teamsessie aan de slag met het verbinden van elkaars versterkende talenten. Je krijgt inzicht in de talenten, motivatie én kracht van jouw collega’s en leert elkaar op een leuke en interactieve manier nog beter kennen! 

Zijn jullie er klaar voor om het beste uit jullie team te halen en met nieuwe inzichten aan de slag te gaan? Lees hier meer!