Per 1 oktober 2019 is de gemeente Epe toegetreden tot Talentenregio.

 

 

Epe is daarmee de 26e Talentenregio-organisatie.  De gemeente ligt tussen andere Talentenregio-organisaties in. Dat maakt de toetreding een logische stap. Bij Talentenregio stimuleren we ontwikkeling en managen wij talent. Wij weten als geen ander dat plezier in je werk belangrijk is. Wij geloven dat mensen die de kans krijgen hun talenten volop te ontdekken, benutten en ontwikkelen met plezier en bevlogenheid hun werk doen. Medewerkers van de gemeente Epe kunnen nu ook gebruik maken van alle mogelijkheden die Talentenregio biedt.

Wil je kennis maken met je collega’s van de gemeente Epe. Kijk dan op onze website, www.talentenregio.nl voor hun gegevens.

Profiel
Wij nodigen de medewerkers van de gemeente Epe van harte uit om een profiel aan te maken op onze website. Wij kunnen je dan eenvoudig informeren over al het nieuws omtrent Talentenregio. Via je profiel (beheer algemene update-mail) kun je zelf kiezen welke updates je wilt ontvangen en hoe vaak.

Werk je bij één van de Talentenregio-organisaties en wil je weten wat Talentenregio jou kan bieden? Kijk dan op onze website, maak een profiel aan of neem contact op via info@talentenregio.nl.

Wil je meer weten over de gemeente Epe? Ga dan naar: www.epe.nl/ 

 

 

 

Op de foto zie je de ondertekening van het convenant door Carla Kats, gemeentesecretaris Epe, in bijzijn van Sandra Lenderink, voorzitter stuurgroep Talentenregio.