Overslaan en naar de inhoud gaan

Versterk je advieskracht of krijg meer gedaan in minder tijd met de Talentenregio-trainingen!

22-02-2022

Talentenregio heeft de komende periode weer interessante trainingen op de kalender staan die we graag met jou willen delen. Zien we jou daar?

Leergang Krachtig adviseren 
Verbeter jouw bestuurlijke advisering en besluitvorming met de leergang Krachtig adviseren!
In deze leergang staat het versterken van jouw advieskracht centraal. In een digitaal intakeformulier vul jij in wat jouw leerbehoefte is, wat jouw werkervaring is en welke praktijksituaties daarin voorkomen. Hierdoor word jij je bewust van de resultaten die jij wilt bereiken en de instrumenten, oefenopdrachten en casuïstiek van het trainingsprogramma worden daarop afgestemd. Je leert welke invloed jouw werk kan hebben op bestuur en politiek, en omgekeerd. Je krijgt meer inzicht in hoe het politieke spel gespeeld wordt zodat je jouw politieke sensitiviteit vergroot! 

Deze leergang is bedoeld voor (beginnend) adviseurs, mensen die adviseur willen worden of als je theoretische vaardigheden wilt opdoen in jouw rol als adviseur. De training wordt verzorgd door Bestuursacademie Nederland.  

Deze online leergang bestaat uit 4 dagen:
Dinsdag 22 maart van 9.00 tot 17.00 uur 
Dinsdag 5 april van 9.00 tot 17.00 uur 
Dinsdag 26 april van 9.00 tot 17.00 uur 
Dinsdag 10 mei van 9.00 tot 17.00 uur 

Lees hier meer over de training en de kosten of meld je aan!

Training Orde in de chaos en rust in het hoofd
Krijg meer gedaan in minder tijd, met rust in je hoofd en voldoening aan het eind van je werkdag! 
We leven in het zogenaamde Informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel prikkels binnen op één dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’. Iedereen heeft tijd tekort. Wat zou jij doen als je door slimmer te werken, elke week een halve dag aan tijd overhoudt? 

In deze training Orde in de chaos en rust in het hoofd leer je hoe jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent: jouw werk! Deze training wordt verzorgd door Focus XL. Het doel van de training is: “Door effectiever en slimmer te werken, meer gedaan krijgen in minder tijd, met rust in je hoofd en voldoening aan het eind van elke dag”. 

Deze online training bestaat uit 2 dagen en een refresh-sessie:
Dinsdag 29 maart 2022 van 09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 12 april 2022 van 09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 14 juni 2022 (refresh-sessie) van 09.00 tot 12.00 uur

Lees hier meer over de training en de kosten of meld je aan!

Wist jij dat we nog veel meer inspirerende trainingen organiseren? Op onze kalender vind jij ze terug! Wil jij op de hoogte blijven van het aanbod van Talentenregio? Volg ons op LinkedIn!