Overslaan en naar de inhoud gaan

Trainingen: Social media management, Zakelijk tekenen en Basiskennis boekhouden

26-04-2022

Ontdek de optimale inzet van social media, ervaar de kracht van beeld als communicatie of maak kennis met het vak boekhouden!

Training Social media management
Met deze trainingen krijg jij de kans om alles te ontdekken over de optimale inzet van social media. De training kenmerkt zich door een zeer praktische aanpak, vandaag geleerd, morgen ingezet!

Op een praktische manier worden de verschillende mogelijkheden van social media behandeld. Op welke wijze post je een bericht op social media, welke kanalen gebruik je en wat zijn de do’s en don’ts? Je ontdekt alles over de strategische inzet van social media.

Deze online training bestaat uit 2 dagdelen en vindt plaats op dinsdag 24 mei 2022 van 9.00 tot 12.00 uur en op dinsdag 31 mei 2022 van 9.00 tot 12.00 uur. 

Lees hier meer over de training Social media management.

Training Zakelijk tekenen 
Maak kennis met de kracht van beeld als communicatie. Versterk je communicatie visueel en ontdek de mogelijkheden van zakelijk tekenen!

In deze online training word je meegenomen in de wereld van visueel communiceren met behulp van zakelijke tekeningen. Je ontdekt de mogelijkheden van zakelijk tekenen. Door verschillende ervaringen en korte tekenopdrachten beleef jij wat visueel denken en werken inhoudt en hoe jij zakelijk tekenen kunt inzetten. Meld je aan voor deze training en leer hoe jij beeldende presentaties kunt maken door het toepassen van jouw eigen zakelijke tekeningen!

Deelnemers ontvangen per post een starterskit met het Werkboek Tekentechniek én een set Staedler stiften. Hiermee kan jij na deze training gelijk zelf aan de slag! 

Deze online training bestaat uit 1 dagdeel en vindt plaats op dinsdag 31 mei van 9.00 tot 11.30 uur. 

Lees hier meer over de training Zakelijk tekenen.

Basiskennis boekhouden 
Wil jij met een officieel diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering laten zien dat je beschikt over inzicht en vaardigheden op boekhoudkundig gebied? Meld je dan nu aan voor deze opleiding Basiskennis boekhouden!

Basiskennis Boekhouden (BKB®) is dé opleiding voor mensen die kennis willen maken met het vak boekhouden. De opleiding wordt verzorgd door Bestuursacademie Nederland in samenwerking met Markus Verbeek Praehep, al jaren dé opleider voor financieel professionals. Onder leiding van ervaren docenten ga je praktijkgericht aan de slag. Bijzonder leerzaam en direct toepasbaar in werksituaties. Je maakt met de keuze voor deze opleiding ook een goede start met je loopbaan in de financiële administratie.

Je gaat aan de slag met dagboeken en journaliseren, financiële onderwerpen en examentraining. Je neemt deel aan het examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Deze opleiding wordt online geëxamineerd. Bij een voldoende resultaat ontvang je het officiële diploma ‘Basiskennis Boekhouden (BKB®)’ van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Deze opleiding bestaat uit 4 dagen en vindt fysiek plaats op dinsdag 17 mei van 09.30 tot 16.30 uur, 
dinsdag 31 mei van 09.30 tot 16.30 uur, dinsdag 14 juni van 09.30 tot 16.30 uur en dinsdag 28 juni van 09.30 tot 16.30 uur. 

Lees hier meer over de opleiding Basiskennis Boekhouden.

Nieuwsgierig naar meer Talentenregio-trainingen? Bekijk hier het volledige aanbod!