Overslaan en naar de inhoud gaan

Trainingen: Orde in de chaos en rust in het hoofd, Praktisch leidinggeven én gratis inspiratiesessie Perspectief op pensioen

19-05-2022

Leer hoe je door slimmer te werken elke week een halve dag overhoudt, ontwikkel een eigen en overtuigende stijl van leidinggeven of sta stil bij hoe jij je tijd wilt invullen tijdens jouw pensioen. Lees snel verder om te ontdekken welke trainingen we binnenkort aanbieden en welke training nieuw op onze kalender staat.

Binnenkort

Training Orde in de chaos en rust in het hoofd 
We leven in het zogenaamde Informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel prikkels binnen op één dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’. Iedereen heeft tijd tekort. Wat zou jij doen als je door slimmer te werken, elke week een halve dag aan tijd overhoudt? In deze training leer je hoe jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent: jouw werk!

Deze training bestaat uit 2 dagen en een refresh-sessie en vindt fysiek plaats op donderdag 16 juni van 09.00 tot 17.00 uur, op donderdag 30 juni van 09.00 tot 17.00 uur en op donderdag 29 september (refresh-sessie) van 09.00 tot 12.00 uur. 

Lees hier meer over de training Orde in de chaos en rust in het hoofd.

Training Praktisch leidinggeven 
Wil jij een eigen en overtuigende stijl van leidinggeven ontwikkelen? Meld je dan aan voor deze training! Je leert op verschillende niveaus communiceren, motiveren en delegeren. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten als leidinggevende en leert om resultaatgericht en effectief leiding te geven. Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die hun managementvaardigheden in een kort programma stevig willen aanscherpen.

Deze training bestaat uit 3 dagen en vindt fysiek plaats op donderdag 8 september van 09.00 tot 16.30 uur, donderdag 15 september van 09.00 tot 16.30 uur en donderdag 29 september van 09.00 tot 16.30 uur. 

Lees hier meer over de training Praktisch leidinggeven.

Nieuw

Training Perspectief op pensioen 
Je bent er misschien al even mee bezig of juist niet. Maar de datum komt steeds dichterbij, je pensioen. Hoe ga je al die tijd invullen? Een zwart gat of juist tijd voor hobby’s? Je ontdekt het tijdens de vierdaagse training Perspectief op pensioen. In deze training krijg je volop de gelegenheid om, samen met een groep collega’s die dezelfde stap gaat maken, eens rustig stil te staan bij de afronding van je werk en de invulling van je pensioen. Zodat je straks vitaal en geïnspireerd je nieuwe levensfase tegemoet kunt zien. Deze training is voor iedereen die binnen 3 jaar zijn of haar werkzame periode afsluit en met pensioen gaat. Voor mensen die meer inzicht, inspiratie en perspectief voor deze nieuwe levensfase willen. 

Deze training vindt fysiek plaats op een mooie, bosrijke omgeving op donderdag 27 oktober van 09.00 tot 16.30 uur, donderdag 10 november van 09.00 tot 16.30 uur en dinsdag 29 november van 09.00 tot 16.30 uur. Dag 4 wordt z.s.m. bekendgemaakt en vind je op onze website. 

Lees hier meer over de training Perspectief op pensioen.

Gratis inspiratiesessie Perspectief op pensioen 
Ben je enthousiast over de training Perspectief op pensioen? Meld je dan aan voor de gratis inspiratiesessie op 11 juli van 11.00 tot 12.00 uur via Teams. Je krijgt een eerste indruk van de training Perspectief op pensioen en je maakt kennis met de trainer. De sessie is interactief en informeel, de insteek is een resultaatgerichte lunchbijeenkomst met tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. 

Meld je hier aan voor de gratis inspiratiesessie. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! 

Nieuwsgierig naar meer Talentenregio-trainingen? Bekijk hier het volledige aanbod!