Wist jij dat wij het hele jaar door inspirerende evenementen organiseren voor alle medewerkers van de Talentenregio-organisaties? In deze tijdlijn vind jij een visuele weergave van onze evenementen. Ook vind je per evenement meer informatie. Lees en kijk snel verder om erachter te komen wat de evenementen van Talentenregio voor jou kunnen betekenen!
 


Klik hier voor een grotere weergave van de tijdlijn
 

 • Talentenproeverij
  De Talentenproeverij is een evenement waar alle collega’s van Talentenregio-organisaties gratis kunnen proeven van ons inspirerende trainingsaanbod en kunnen deelnemen aan andere boeiende activiteiten, zoals interessante lezingen en workshops. Normaal gesproken vindt de Talentenproeverij ieder jaar plaats in het Provinciehuis Overijssel. Vanwege de coronamaatregelen vond de Talentenproeverij 2021 online plaats. Zowel online als offline is de Talentenproeverij een drukbezocht en succesvol evenement! 
   
 • Topmanagementdag 
  De eerste vrijdag van november organiseren Regio Zwolle en Talentenregio de jaarlijkse Topmanagementdag. Alle managers, directeuren en gemeentesecretarissen van Talentenregio-organisaties zijn uitgenodigd om kennis te maken, te netwerken en deel te nemen aan boeiende activiteiten. Elk jaar staan er interessante, actieve en leerzame workshops en lezingen op het programma. De Topmanagementdag staat ieder jaar in het teken van een actueel thema.
   
 • Meester in je Werk Week
  Talentenregio organiseert ieder jaar de Meester in je Werk Week, samen met het A&O fonds Gemeenten. De Meester in je Werk Week is een landelijk initiatief van het A&O fonds, waar alle gemeenten zich bij aan kunnen sluiten. De landelijke inspiratieweek staat ieder jaar in het teken van de thema’s loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap. Tijdens de Meester in je Werk Week kunnen alle medewerkers uit de Talentenregio-organisaties gratis deelnemen aan leuke (online) trainingen, workshops en activiteiten. Aankomende editie wordt de Meester in je Werk Week in een nieuw jasje gestoken, dus houdt onze website in LinkedIn pagina in de gaten om op de hoogte te blijven.
   
 • Webinars
  Tijdens de coronaperiode zijn wij begonnen met het aanbieden van inspirerende en leerzame webinars, voor alle medewerkers van Talentenregio-organisaties. Onder andere cultureel antropoloog Jitkse Kramer, scheidsrechter Danny Makkelie, schaatstalent en ondernemer Mark Tuitert en YouTuber Sanny Verhoeven hebben regio-collega’s geboeid met hun motiverende verhalen. Vanwege het succes van de webinars, blijven wij deze in de toekomst aanbieden.
   
 • Safari’s
  Tijdens de Safari’s kunnen de Talentenregio-organisaties een mooi en inspirerend project aan de regio laten zijn waar zij trots op zijn. Alle medewerkers van Talentenregio-organisaties mogen zich hiervoor aanmelden. Het project is in het kader van het jubileumjaar gestart. Als de coronamaatregelen versoepelen, zijn we van plan om weer door te gaan met de Safari’s.
   
 • Regiobijeenkomsten
  Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening aansluit bij wat er speelt binnen de organisaties en halen daarom jaarlijks input uit de regio. Sinds 2017 worden jaarlijks regiobijeenkomsten georganiseerd, waarin we op een interactieve wijze overleggen over wat er binnen de regio speelt. Het programmateam van Talentenregio verkrijgt hierdoor gerichte input voor de uitvoering van het Talentenregio-programma
   
 • P&O-café
  Kennisdelen en intervisie; dat is waar het P&O café van Talentenregio voor staat. Iedere maand organiseren wij het P&O café, in samenwerking met alle P&O adviseurs in de regio. Het P&O café is een laagdrempelige bijeenkomst (fysiek of digitaal) voor P&O’ers waarin we elke maand een ander thema bespreken. Het thema wordt bepaald door de P&O adviseurs en is afhankelijk van de actualiteiten binnen de organisaties en in de regio.
   

Bezoek onze kalender, meld je aan en laat je inspireren!