Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik op een geslaagde Talentenproeverij 2024! 

21-02-2024

Afgelopen donderdag mochten wij een heleboel enthousiaste regio-collega's ontvangen in Lumen Hotel & Events voor de Talentenproeverij! Tijdens dit jaarlijkse evenement worden deelnemers geïnspireerd over leren & ontwikkelen én durven dromen en doen.

Na de lancering van onze nieuwe inspiratiegids, vol met trainingen die wij in 2024 aanbieden, boeide niemand minder dan Ewout Genemans ons met zijn lezing over de momenten waarop hij risico nam in zijn carrière en wat hem dat gebracht heeft. Deelnemers konden vervolgens meedoen aan 2 workshopsrondes! In beide rondes kon een workshop naar keuze worden gevolgd die een voorproefje gaf van ons nieuwe trainingsaanbod. Workshops zoals Werken met AI en ChatGPT, De kracht van adem, Zakelijk tekenen en nog veel meer!  

Na de eerste workshop konden deelnemers genieten van lekkere hapjes en drankjes én leuke en korte activiteiten doen op de activiteitenmarkt. Deze markt bestond uit activiteiten zoals: een nieuwe LinkedIn foto laten maken, een verse smoothie trappen op de smoothiefiets, je gezondheid laten checken, je heerlijk laten masseren of samen met collega's ontsnappen uit een escaperoom!  

Kijk jij er nu al naar uit om nog meer dromen waar te maken tijdens de volgende Talentenproeverij óf tijdens een van onze webinars of andere evenementen? Houd dan onze activiteitenkalender en LinkedIn-pagina in de gaten!