Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik op de eerste fysieke bijeenkomst van het L&O netwerk!

14-06-2022

Op 2 juni vond de eerste fysieke bijeenkomst van het L&O netwerk plaats. Talentenregio pakte groots uit met een bijeenkomst op een unieke locatie in de regio, de Kas van Kaat in Zwolle. De deelnemers gingen aan de slag met het thema ‘Toekomstgericht leren en ontwikkelen’. 

Nadat er een heerlijke biologische lunch was geserveerd, heeft spreker dr. Mirjam Baars op een interactieve manier verteld over de wereld van talentontwikkeling. Dit deed ze aan de hand van haar proefschrift en haar boek ‘Leidinggeven aan talentontwikkeling’. De deelnemers werden meegenomen in haar verhaal over de Mount Everest. In dit verhaal hebben deelnemers de keuze gemaakt met welke leidinggevende ze het avontuur naar de top aan wilden gaan. Tijdens de klim kwamen er diverse obstakels op hun pad, hebben de avonturiers het overleefd? 
In het tweede deel van de middag zijn de deelnemers aan de slag gegaan met het creëren van een ideaal leerklimaat, aan de hand van de 4 hefbomen uit het boek van Mirjam Baars. De middag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel. Het was een geslaagde en inspirerende middag! 

De volgende bijeenkomst van het L&O netwerk is op donderdagmiddag 3 november van 12.00 tot 17.00 uur. Houd deze datum alvast vrij in jouw agenda! Heb je vragen over het L&O netwerk? Neem dan contact met ons op via info@talentenregio.nl