Overslaan en naar de inhoud gaan

Terugblik online editie Talentenproeverij 2021: Talent in de Tent!

06-04-2021


Twee weken geleden vond de zevende editie van de Talentenproeverij plaats. Een unieke editie want dit jaar kwamen we niet bij elkaar in het Provinciehuis van Overijssel, maar online en zelfs een week lang! Twaalf verschillende online activiteiten waren onderdeel van de Talentenproeverij 2021 en maar liefst negenhonderd aanmeldingen was het resultaat.

Maandagochtend 22 maart zagen honderden deelnemers dagvoorzitter én regio-collega Poem ter Mors de Talentenproeverij 2021 aftrappen. Live vanuit het gemeentehuis van Dalfsen kondigde Poem het webinar van schaatstalent Mark Tuitert aan. Dankzij Blender Media konden deelnemers via Zoom onder andere het inspirerende webinar van Mark vanuit huis volgen. Na zijn verhaal, over sterker worden door tegenslagen en het maken van keuzes, stroomden de kijkersvragen binnen in de chat.Dinsdagmiddag vervulde regio-collega Suze Teunissen de rol als dagvoorzitter tijdens het webinar van de co-founder van The Ocean Cleanup Florian Dirkse. Florian raakte de kijkers met zijn woorden over het waarmaken van dromen en het plasticvrij maken van onze oceanen.Ook dit jaar konden alle medewerkers van een Talentenregio-organisatie gratis deelnemen aan leerzame en leuke workshops van ervaren coaches en sprekers. Loopbaancentrum Blik, Rick van Asperen en Ramon Dolfin van Egostrippen, Happyholics, Boertien Vergouwen Overduin, Remon Workel, Judith Regterschot én Arjen Banach waren dit jaar van de partij.

Donderdag bracht vlogster en presentatrice Sanny Verhoeven met haar webinar verfrissende inzichten in persoonlijke groei, bewustzijn en het vinden van geluk. Aansluitend werd de Talentenproeverij afgesloten met een online pubquiz, gepresenteerd door Poem met een gezonde dosis humor. Maar liefst 10 teams streden om mooie prijzen door het beantwoorden van vragen over talent, muziek, sport en bekende Nederlanders.Wij kijken uit naar volgend jaar! Jullie ook?

Talentenregio organiseert elk jaar rond februari of maart de Talentenproeverij. Een evenement waar alle collega’s van Talentenregio-organisaties gratis kunnen proeven van ons inspirerende trainingsaanbod en kunnen deelnemen aan andere boeiende activiteiten, zoals interessante lezingen en workshops. Normaal gesproken vindt de Talentenproeverij plaats in het Provinciehuis Overijssel. Vanwege de coronamaatregelen vond de Talentenproeverij 2021 online plaats. Zowel online als offline is de Talentenproeverij een drukbezocht en succesvol evenement! Wij willen het talent binnen onze regio graag benutten tijdens de Talentenproeverij. Heb jij leuke ideeën voor de komende Talentenproeverij of wil je meer weten? Neem dan contact op met Britt Voerknecht, Medewerker communicatie en evenementen, via britt@talentenregio.nl.

Bezoek onze activiteitenkalender voor inspirerende trainingen, webinars en evenementen.