Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentenregio-trainingen: Storytelling, Orde in de chaos en rust in het hoofd, Krachtig adviseren en Power BI

06-05-2024

Leer de kunst van verhalen vertellen, krijg meer gedaan in minder tijd of verbeter de kwaliteit van jouw advisering met de trainingen die wij de komende tijd aanbieden!

Training Storytelling 
In deze training ontdek je de tijdloze kunst van verhalen vertellen en de structuur van een krachtig verhaal. Je leert hoe je deze kennis toepast om een verhaal met impact te vertellen. Een verhaal dat deuren opent, jouw project in de schijnwerper zet en waarmee je een onvergetelijke indruk achterlaat! Deze training is voor iedereen die de kracht van verhalen wil benutten om je zakelijke boodschap voor het voetlicht te brengen of gewoon omdat je de kunst van het vertellen van verhalen wilt beheersen.

Deze training bestaat uit 1 dag en vindt plaats op dinsdag 4 juni van 09.00 tot 16.30 uur. 

Lees hier meer over de training Storytelling.

Training Orde in de chaos en rust in het hoofd  
We leven in het zogenaamde Informatietijdperk. Nog nooit kreeg je zoveel prikkels binnen op één dag. Het aantal verstoringen en onderbrekingen groeit en je eigen planning lijdt onder deze ‘waan van de dag’. Iedereen heeft tijd tekort. Wat zou jij doen als je door slimmer te werken, elke week een halve dag aan tijd overhoudt? In deze training leer je hoe jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent: jouw werk! Door effectiever en slimmer te werken, krijg jij meer gedaan in minder tijd, met rust in je hoofd en voldoening aan het eind van elke dag.  

Deze training bestaat uit 2 dagen en een refresh-sessie en vindt plaats op:  

Dinsdag 4 juni van 09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 18 juni van 09.00 tot 17.00 uur
Dinsdag 3 september (refresh-sessie) van 09.00 tot 12.00 uur 

Lees hier meer over de training Orde in de chaos en rust in het hoofd.

Leergang Krachtig adviseren  
Verbeter de kwaliteit van jouw bestuurlijke advisering en besluitvorming in dit actieve trainingsprogramma! Ontdek welke invloed jouw werk kan hebben op bestuur en politiek, en omgekeerd. Je leert door te doen en gaat aan de slag met eigen praktijkvoorbeelden én persoonlijke leerdoelen. Het versterken van jouw advieskracht staat centraal.  

Deze leergang bestaat uit 4 dagen en vindt plaats op:  

Donderdag 13 juni van 09.00 tot 17.00 uur 
Donderdag 27 juni van 09.00 tot 17.00 uur 
Donderdag 11 juli van 09.00 tot 17.00 uur 
Donderdag 12 september van 09.00 tot 17.00 uur 

Lees hier meer over de leergang Krachtig adviseren.

Training Introduction to Power BI  
Wil jij kennismaken met het bouwen van een Business Intelligence oplossing door middel van Microsoft Power-applicaties? Dan is deze training iets voor jou! Je leert de basistechnieken van PowerPivot, PowerBI en PowerQuery. Je ontdekt de basis van deze onmisbare interactieve tools, zodat ook jij geavanceerde analyses en rapportages kunt maken. Na afloop van deze training heb jij een heleboel nieuwe kennis, inzicht, enthousiasme én inspiratie opgedaan!  

Deze training bestaat uit 2 dagen en vindt plaats op:  

Maandag 8 juli van 9.30 tot 16.30 uur 
Dinsdag 9 juli van 9.30 tot 16.30 uur

Lees hier meer over de training Introduction to Power BI.

Heb jij al kennis van PowerBI en PowerQuery op basisniveau en wil jij die kennis verbreden én verdiepen? Meld je dan aan voor de training PowerBI Advanced, het vervolg op de training Introdiction to Power BI! Je leert de meer geavanceerde mogelijkheden van PowerBI en PowerQuery te gebruiken. Lees hier meer.

Vitaliteit-inspiratie: beweeg je goed door de werkweek heen
Op onze vitaliteit-pagina vind jij inspirerende artikelen, challenges én tips & weetjes voor een gezonde leefstijl! Bekijk leerzame content over vitaliteit en ontdek welke Talentenregio-trainingen wij aanbieden om jouw vitaliteit een boost te geven!    

In mei staan we stil bij beweging. Naast fysieke beweging is mentale beweging ook erg belangrijk! Want hoe blijf je anders energiek en gemotiveerd? Een tip hiervoor is persoonlijke ontwikkeling: werken aan een nieuwe of bestaande vaardigheid. Bedenk waar je goed in bent, waar je je in kunt verbeteren en wat je wil bereiken. Maak een persoonlijk ontwikkelingsplan en dan is het tijd om aan je doelen te werken!