Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentenregio-trainingen: Presentatievaardigheden, Power BI, Basiskennis Financiën en Vitale voornemens

22-05-2023

Presenteer met meer zelfvertrouwen en met een authentieke stijl, maak kennis met Power BI, raak vertrouwd met de financiële gang van zaken in jouw organisatie of word Vitaliteitsambassadeur! Het kan allemaal met de trainingen die wij de komende tijd aanbieden. Lees snel verder!

Training Presentatievaardigheden 
Wil jij in alle rust, met meer zelfvertrouwen én met een authentieke stijl jouw boodschap helder en overtuigend overbrengen? Meld je dan aan voor deze training! Iedereen kan presenteren, je presenteert je immers dagelijks aan de wereld om je heen. Tijdens deze training ga je dat finetunen. Je leert wat jouw sterke kanten en verbeterpunten zijn door zelf een paar presentaties te geven en daarop feedback te krijgen van de andere deelnemers. Plankenkoorts en spreekangst verdwijnen en maken plaats voor presenteren met meer rust en meer zelfvertrouwen!

Deze training vindt plaats op dinsdag 20 juni van 9.00 tot 16.00 uur. 

Lees hier meer over de training Presentatievaardigheden.

Training Introduction to Power BI
Microsoft Power BI is een onmisbare interactieve tool waarmee je data makkelijk kunt visualiseren. Wil je goed bekend zijn met de mogelijkheden van Power BI voor het maken van (geavanceerde) analyses en rapportages? Volg dan deze inspirerende training! Je maakt kennis met Power BI en de trainer neemt je stap voor stap mee door de (basis) functionaliteiten.

Deze training bestaat uit 2 dagen en vindt plaats op maandag 26 juni van 9.30 uur tot 16.30 uur
en dinsdag 27 juni van 9.30 uur tot 16.30 uur. 

Lees hier meer over de training Introduction to Power BI.

Training Basiskennis Financiën voor Niet-financiële Medewerkers 
Als overheidsmedewerker hoef je niet alle details van de overheidsfinanciën te kennen, maar wil je wel de taal van financiën kunnen begrijpen en spreken. Aan alles rondom planvorming, budgettering en verslaglegging is namelijk wel een financiële component verbonden. Deze training helpt je goed op weg in de financiële wereld van de overheid! Je leert zaken als budgetteren, de planning-en-controlcyclus, kaderstelling, begroten, rapporteren en verantwoorden. In korte tijd raak je vertrouwd met de financiële gang van zaken in je organisatie.

Deze training vindt plaats op donderdag 29 juni van 9.00 tot 17.00 uur.

Lees hier meer over de training Basiskennis Financiën voor de Niet-financiële Medewerkers.

Training Vitale voornemens
Wil jij aan de slag als Vitaliteitsambassadeur en wil je leren een frisse energieke training te geven over vitaliteit binnen de organisatie? In deze training leer je te werken met de TeamGelukt instrumenten en de breinformule voor verandering. Na de training ben je Vitaliteitsambassadeur en kun je de training Vitale Voornemens zelf geven aan collega’s binnen jouw organisatie. Deze training geeft inzicht in gedragsverandering, maakt je bewust van vitaliteitsindicatoren en koppelt daar acties aan. Je ontdekt hoe je vitaliteit onderwerp van gesprek laat worden binnen jouw organisatie en hoe je mensen motiveert van denken naar doen.

Deze training vindt plaats op donderdag 29 juni van 9.30 tot 17.00 uur.

Lees hier meer over de training Vitale voornemens.

Bekijk hier het volledige aanbod aan Talentenregio-trainingen en volg ons op LinkedIn!