Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentenregio-trainingen: Power BI, Politieke sensitiviteit, GeluksXpeditie én De psychologie van beïnvloeden en adviseren

30-10-2023

Wil jij alles uit Power BI halen? Wil je een ander leren overtuigen? Of ontdek je liever hoe de politiek echt werkt óf wat talent en werkgeluk met elkaar te maken hebben? Lees dan gauw verder over de trainingen die wij de komende maanden aanbieden!

Training Introduction to power BI én Power BI advanced  
Wil jij leren verschillende soorten data te combineren en in een visueel dasboard weer te geven? Of wil je rapporten leren integreren, zodat medewerkers overal en altijd dezelfde rapporten zien? Het kan met Microsoft Power BI! In deze training leer je de basis van deze onmisbare interactieve tool, zodat ook jij geavanceerde analyses en rapportages kunt maken! 
 
Deze training bestaat uit 2 dagen en vindt plaats op maandag 20 november van 9.30 uur tot 16.30 uur en dinsdag 21 november van 9.30 uur tot 16.30 uur.  
 
Lees hier meer over de training Introduction to power BI!  
 
De training Power BI Advanced is een vervolg op Introduction to Power BI. Tijdens deze training ga je dieper in op het modelleren en analyseren van data. Ja gaat aan de slag met het maken van databases én doorzoekt externe bronnen om informatie te ontsluiten of te transformeren. Na afloop ga jij beter om met rapportages, sturingsinformatie en visualisaties! 
 
Deze online training bestaat uit 2 dagen en vindt plaats op maandag 27 november van 09.30 tot 16.30 uur en dinsdag 28 november van 09.30 tot 16.30 uur 
 
Lees hier meer over de training Power BI Advanced!  

Training Politieke sensitiviteit  
Ontdek hoe politiek écht werkt en benut het slim in je eigen werk. In deze training verkrijg jij meer kennis over politieke macht en het meespelen van het politieke spel. Je krijgt concrete handvaten hoe jij slim en succesvol invloed kan uitoefenen! 
 
Deze training vindt plaats op woensdag 13 december van 09.00 tot 16.30 uur.  
 
Lees hier meer over de training Politieke sensitiviteit!

GeluksXpeditie  
Ontdek tijdens deze GeluksXpeditie wat talent en werkgeluk met elkaar te maken hebben en hoe je de 7 thema’s van de BESTING-methode inzet om je talenten volledig te benutten. Na deze training heb je een persoonlijke strategie ontwikkeld en een hernieuwd gevoel van kracht en focus om je talenten in te zetten, je doelen te bereiken en je werkgeluk te vergroten!  
 
Deze training vindt plaats op woensdag 13 december van 09.00 tot 16.30 uur.  
 
Lees hier meer over de training GeluksXpeditie! 
 
Training De psychologie van beïnvloeden en adviseren 
Herken je dat? Je probeert een ander te overtuigen van jouw goede ideeën. Je formuleert zorgvuldig je mening of advies. Voorziet die van goede argumenten. En toch dringt jouw boodschap niet altijd door. Je bereikt de ander niet echt. Gevolg: frustratie en teleurstelling bij jou. Wil jij ook ontdekken hoe jij met de kracht van het brein, jouw adviezen, ideeën én plannen zonder moeite voor elkaar krijgt? Meld je dan aan voor deze training!  
 
Deze training vindt plaats op dinsdag 19 december van 10.00 tot 16.30 uur. 
 
Lees hier meer over de training De psychologie van beïnvloeden en adviseren!
 
Vitaliteit-inspiratie: hoe zit jij in je vel? 
Op onze nieuwe vitaliteit-pagina vind jij inspirerende artikelen, challenges én tips & weetjes voor een gezonde leefstijl! Bekijk leerzame content over vitaliteit en ontdek welke Talentenregio-trainingen wij aanbieden om jouw vitaliteit een boost te geven! 

Deze maand lees je artikelen, challenges én tips & weetjes over je eigen welzijn: hoe zit jij in je vel? Naarmate het jaar vordert, komen de feestdagen en het einde van het jaar dichterbij. Deze periode brengt vaak extra werklast, deadlines en de druk om doelstellingen te behalen met zich mee. Dit kan de stress op de werkvloer verhogen en ons welzijn beïnvloeden. Om deze reden is de Week van de Werkstress in het leven geroepen, die dit jaar plaatsvindt van 13 tot 17 november. Deze week staat in het teken van bewustwording rond werkgerelateerde stress en de impact ervan op onze gezondheid. Wat doe jij om werkstress in toom te houden en jezelf in balans te houden?