Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentenregio-trainingen: Politieke sensitiviteit, Krachtig adviseren en Praktisch leidinggeven 

28-06-2022

Ontdek hoe politiek écht werkt en benut het slim in je eigen werk, verbeter de kwaliteit van jouw bestuurlijke advisering en besluitvorming of ontwikkel een eigen en overtuigende stijl van leidinggeven. Lees snel verder om te ontdekken welke trainingen Talentenregio binnenkort aanbiedt. 

Training Politieke sensitiviteit
Heb jij altijd al willen weten hoe bestuurders echt denken? Waarom ze soms, in jouw ogen, zulke irrationele beslissingen nemen? Politiek is onderdeel van ons leven als ambtenaar. Maar politiek gedoe is voor velen frustrerend, terwijl het voor anderen juist een zegen is. En voor jou? Ontdek het tijdens deze training en krijg concrete handvaten hoe jij slim en succesvol invloed kan uitoefenen op het politieke spel.

Deze training bestaat uit 1 dag en vindt fysiek plaats op donderdag 15 september van 09.00 tot 17.00 uur.

Lees hier meer over de training Politieke sensitiviteit.

Leergang krachtig adviseren 
Verbeter de kwaliteit van jouw bestuurlijke advisering en besluitvorming met de leergang Krachtig adviseren. Je leert door te doen en gaat aan de slag met eigen praktijkvoorbeelden én persoonlijke leerdoelen. Het versterken van jouw advieskracht staat centraal. In een digitaal intakeformulier vul jij in wat jouw leerbehoefte is, wat jouw werkervaring is en welke praktijksituaties daarin voorkomen. Hierdoor word jij je bewust van de resultaten die jij wilt bereiken en de instrumenten, oefenopdrachten en casuïstiek van het trainingsprogramma worden daarop afgestemd. Deze leergang is bedoeld voor (beginnend) adviseurs, mensen die adviseur willen worden of als je theoretische vaardigheden wilt opdoen in jouw rol als adviseur. 

Deze leergang bestaat uit 4 dagen en vindt fysiek plaats op donderdag 29 september van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag 13 oktober van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag 27 oktober van 9.00 tot 17.00 uur en donderdag 10 november van 9.00 tot 17.00 uur 

Lees hier meer over de leergang Krachtig adviseren.

Training Praktisch leidinggeven 
Wil jij een eigen en overtuigende stijl van leidinggeven ontwikkelen? Meld je dan aan voor deze training! Je leert op verschillende niveaus communiceren, motiveren en delegeren. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten als leidinggevende en leert om resultaatgericht en effectief leiding te geven. Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die hun managementvaardigheden in een kort programma stevig willen aanscherpen.
Deze training bestaat uit 3 dagen en vindt fysiek plaats op donderdag 8 september van 09.00 tot 16.30 uur, donderdag 15 september van 09.00 tot 16.30 uur en donderdag 29 september van 09.00 tot 16.30 uur. 

Lees hier meer over de training Praktisch leidinggeven.

Gratis inspiratiesessie Perspectief op pensioen 
Je bent er misschien al even mee bezig of juist niet. Maar de datum komt steeds dichterbij, je pensioen. Hoe ga je al die tijd invullen? Een zwart gat of juist tijd voor hobby’s? Meld je aan voor de gratis inspiratiesessie Perspectief op pensioen op 11 juli van 11.00 tot 12.00 uur via Teams. Je krijgt een eerste indruk van de training Perspectief op pensioen en je maakt kennis met de trainer. De sessie is interactief en informeel, de insteek is een resultaatgerichte lunchbijeenkomst met tips die je direct kunt toepassen in de praktijk. 

Meld je hier aan voor de gratis inspiratiesessie.

Bekijk hier het volledige aanbod aan Talentenregio-trainingen.