Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentenregio-trainingen: Perspectief op pensioen, Praktisch leidinggeven, Storytelling en Leergang Samenwerken

04-08-2022

Ontdek hoe jij je tijd kunt invullen tijdens jouw pensioen, ontwikkel een overtuigende stijl van leidinggeven, leer een goede story te schrijven of word netwerkprofessional in de regio Zwolle! Lees snel verder om te ontdekken welke trainingen Talentenregio binnenkort aanbiedt.

Training Perspectief op pensioen 
Je bent er misschien al even mee bezig of juist niet. Maar de datum komt steeds dichterbij, je pensioen. Hoe ga je al die tijd invullen? Een zwart gat of juist tijd voor hobby’s? Je ontdekt het tijdens de vierdaagse training Perspectief op pensioen. In deze training krijg je volop de gelegenheid om, samen met een groep collega’s die dezelfde stap gaat maken, eens rustig stil te staan bij de afronding van je werk en de invulling van je pensioen. Zodat je straks vitaal en geïnspireerd je nieuwe levensfase tegemoet kunt zien. Deze training is voor iedereen die binnen 3 jaar zijn of haar werkzame periode afsluit en met pensioen gaat. Voor mensen die meer inzicht, inspiratie en perspectief voor deze nieuwe levensfase willen. 

Deze training vindt fysiek plaats op een mooie, bosrijke omgeving op donderdag 27 oktober van 09.00 tot 16.30 uur, donderdag 10 november van 09.00 tot 16.30 uur, dinsdag 29 november van 09.00 tot 16.30 uur en maandag 12 december van 09.00 tot 16.30 uur. 

Lees hier meer over de training Perspectief op pensioen.

Training Praktisch leidinggeven 
Wil jij een eigen en overtuigende stijl van leidinggeven ontwikkelen? Meld je dan aan voor deze training! Je leert op verschillende niveaus communiceren, motiveren en delegeren. Je krijgt inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten als leidinggevende en leert om resultaatgericht en effectief leiding te geven. Deze training is bedoeld voor leidinggevenden die hun managementvaardigheden in een kort programma stevig willen aanscherpen.
Deze training bestaat uit 3 dagen en vindt fysiek plaats op donderdag 8 september van 09.00 tot 16.30 uur, donderdag 15 september van 09.00 tot 16.30 uur en donderdag 29 september van 09.00 tot 16.30 uur. 

Lees hier meer over de training Praktisch leidinggeven.

Training Storytelling 
De zoveelste PowerPoint of peptalk blijkt maar al te vaak niet het ideale middel om medewerkers en externe betrokkenen te verbinden en te enthousiasmeren. Maar waarmee dan wel? Je ontdekt het in deze training Storytelling. We gaan ons pas iets echt voorstellen wanneer er een verhaal bij hoort. Geen loze frasen maar een verhaal met identiteit, een betekenis die is ingebed in de organisatie. Storytelling is een beproefd concept waarmee veel doelen van heldere communicatie, zowel op individueel als op groepsniveau, beter gaan leven. In de praktische training Storytelling wordt het belang van een goede corporate story belicht en ga je zelf aan de slag om een goede ‘story’ te schrijven.

Deze online training bestaat uit 2 dagdelen op maandag 12 september van 09.00 tot 12.00 uur en maandag 19 september van 09.00 tot 12.00 uur.

Lees hier meer over de training Storytelling.

Leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle
Wil jij je doorontwikkelen tot netwerkprofessional in de regio Zwolle? Meld je dan aan voor de vierde editie van de Talentenregio leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle! Samenwerken is een kunst. Zeker in regionaal verband en wanneer je maatschappelijke vraagstukken wilt oplossen. En wanneer er veel partijen zijn, met ieder eigen invalshoeken en belangen. Samenwerken gaat dan niet vanzelf. In deze leergang ontdek je wat het succes van een samenwerking bepaalt. Hoe je een samenwerking evalueert en welke instrumenten er zijn om de samenwerking beter te maken.

Deze leergang is voor medewerkers van provincies, gemeenten, werkgeversorganisaties en onderwijs- en onderzoeksorganisaties die zich willen doorontwikkelen tot netwerkprofessional in de triple helix, het samenwerkingsverband van Regio Zwolle. Je krijgt inkijk in de werelden van overheden, ondernemers, onderwijsinstellingen en belangenorganisaties. De leergang bestaat uit bijdragen van vakdocenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en van Common Eye. Gastsprekers uit de regio zijn ondernemers, bestuurders en directeuren die samenwerken in Regio Zwolle.

De leergang bestaat uit 11 dagdelen, verdeeld over 6 bijeenkomsten en start in oktober 2022. 

Lees hier meer over de Leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle.

Bekijk hier het volledige aanbod aan Talentenregio-trainingen.