Overslaan en naar de inhoud gaan

Talentenregio-trainingen: Orde in de chaos en rust in het hoofd, TMA certificering, Algemene wet bestuursrecht en Omgaan met agressie

25-01-2023

Wil jij een goed overzicht van al jouw lopende werkzaamheden creëren? Of wil je liever het vernieuwde certificaat TMA Gecertificeerde Professional behalen, de basisbeginselen van de Awb ontdekken of handelingsbekwaam worden bij dreigende of escalerende situaties? Lees dan snel verder om meer te weten te komen over de trainingen die Talentenregio binnenkort aanbiedt.

Gratis inspiratiesessie Orde in de chaos en rust in het hoofd 
Hoe creëer je een goed overzicht van al jouw lopende werkzaamheden en met name: met een leeg hoofd? Je leert het tijdens de gratis inspiratiesessie Orde in de chaos en rust in het hoofd!

Om je prioriteiten en focus weer scherp te stellen en de waan van de dag de baas te worden (of te blijven) start op 21 februari de 2-daagse training Orde in de chaos en rust in het hoofd. Ben je geïnteresseerd in de training en wil je alvast kennismaken met de inhoud en de manier van trainen? Meld je dan aan voor deze gratis inspiratiesessie! Tijdens deze vrijblijvende sessie laten wij jou in 1,5 uur tijd kennismaken met de basisonderwerpen in Time Management.

De gratis inspiratiesessie vindt plaats op donderdag 2 februari van 12.00 tot 13.30 uur via Teams. Meld je hier aan!

Ben je enthousiast en wil je nog meer leren over slimmer werken én wil je ontdekken hoe je elke week een halve dag aan tijd overhoudt? Doe dan ook mee aan de 2-daagse training! Je leert hoe jij je kunt focussen op dat waar jij goed in bent: jouw werk!

Deze training vindt plaats op:
•    Dinsdag 21 februari 2023 van 09.00 tot 17.00 uur
•    Woensdag 8 maart 2023 van 09.00 tot 17.00 uur
•    Woensdag 10 mei (refresh-sessie) van 09.00 tot 12.00 uur

Lees hier meer over de training Orde in de chaos en rust in het hoofd.

Training TMA certificering
Heb jij altijd al talenten- en competentie analyses willen maken? In deze training ga jij alles leren over de TMA methode en de TMA rapportages. Na deze training kun jij profielen maken in de TMA portal, heb je basisvaardigheden voor het houden van TMA terugkoppelgesprekken én ken jij het verschil tussen competenties, drijfveren en talenten. Je leert de match te maken tussen drijfveren/talenten van een kandidaat en de competenties van een profiel. Door meer kennis op te doen over het uitvoeren van talenten- en competentie analyses kun jij straks een match- en ontwikkeladvies verstrekken! 

Deze training gaat definitief door en vindt plaats op:  
•    Dinsdag 7 februari kick-off (online) van 09.00 tot 10.00 uur 
•    Dinsdag 14 februari van 09.30 tot 16.30 uur
•    Donderdag 9 maart van 09.30 tot 16.30 uur
•    Dinsdag 11 april van 09.30 tot 16.30 uur
•    Dinsdag 4 juli intervisie (online) van 09.30 tot 12.00 uur

Lees hier meer over de training TMA certificering.

Training Algemene wet bestuursrecht 
Ben jij bekend met de regels die gelden tussen overheid en individuele burgers, bedrijven en instellingen? En weet je bijvoorbeeld het verschil tussen een beschikking en een besluit? In deze praktische training van BTR Trainingen leer je de basisbeginselen van de Awb. Maar niet alleen dat, je leert ook hoe je de regels en begrippen toepast en gebruikt in je eigen praktijk.

De Algemene wet bestuursrecht (Awb) vormt al sinds 1994 het fundament onder het totale bestuursrecht in Nederland en geldt daarom als belangrijkste basiswet voor het overheidshandelen. Iedere medewerker bij de overheid komt in meer of mindere mate met deze wet in aanraking. Meld je daarom gauw aan voor deze training! 

De training vindt plaats op dinsdag 14 maart van 09.00 tot 17.00 uur. 

Lees hier meer over de training Algemene wet bestuursrecht.

Training Omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag  
Agressie komt in veel verschillende vormen voor. Medewerkers kunnen te maken krijgen met agressie uit frustratie, maar ook agressie gerelateerd aan een ziekte, aandoening, stoornis of door middelengebruik van de agressor. Tijdens deze training helpen wij jou met jouw weerbaarheid. Ook leer je meer handelingsbekwaam te worden bij dreigende of escalerende situaties. Deze training is heel praktisch: je leert van elkaar en gaat aan de slag met praktijkvoorbeelden.

Deze training vindt plaats op dinsdag 28 maart van 09.00 tot 16.00 uur.

Lees hier meer over de training Omgaan met agressie en grensoverschrijdend gedrag.

Bekijk hier het volledige aanbod aan Talentenregio-trainingen en volg ons op LinkedIn!