Talentenproeverij 2021: Talent in de tent!

Van maandag 22 maart tot en met donderdag 25 maart organiseren wij de jaarlijkse Talentenproeverij 2021: Talent in de tent! Dit jaar niet een dag, maar een week lang allerlei inspirerende activiteiten over talent. Alle deelnemers uit de Talentenregio-organisaties kunnen tijdens deze week deelnemen aan gratis online workshops, webinars én we sluiten de week af met een online pubquiz! 
 

Webinar Mark Tuitert

Mark Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld. Valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen zorgden ervoor dat hij zijn talent niet maximaal kon benutten. Na vijftien jaar aan de wereldtop te hebben geschaatst, viel na een periode van moedige keuzes en vastberadenheid na deelname aan de Olympische Spelen van Sochi 2014 het doek. Dit gaf hem de kans om zijn talenten op een ander gebied in te zetten. Vastberaden om ook op maatschappelijk gebied de top te bereiken, maakt Mark een carrièreswitch en wordt succesvol ondernemer.

Met zijn verhaal over het maken van keuzes, sterker worden door tegenslagen, succesvol samenwerken en eigen verantwoordelijkheid wil Mark jou motiveren. ‘Zoek je eigen grenzen op, durf te falen en buig tegenslagen en onzekerheden om tot een drijvende kracht.’
 

Aanmelden

Meld je aan voor het gratis webinar op maandag 22 maart van 10:30 tot 11.45 via onze kalender. Let op: log in met jouw account of maak een profiel aan om je aan te melden. Verdere informatie volgt nadat jij je hebt aangemeld. De rest van het programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, dus houd onze website en LinkedIn pagina in de gaten!