Talentenproeverij 2021: Talent in de tent!
Van maandag 22 maart tot en met donderdag 25 maart organiseren wij de jaarlijkse Talentenproeverij 2021: Talent in de tent! Dit jaar niet een dag, maar een week lang allerlei inspirerende activiteiten over talent. Alle deelnemers uit de Talentenregio-organisaties kunnen tijdens deze week deelnemen aan gratis online workshops en webinars.


De Talentenproeverij 2021 sluiten we af met een gezellige en interactieve online pubquiz!
Ben jij een talenten-kenner en werk jij bij een Talentenregio-organisatie? Maak dan samen met jouw teamgenoten kans op mooie prijzen! Het programmateam zal de teams samenstellen. Heb je voorkeur voor een teamsamenstelling? Geef dit dan aan tijdens je aanmelding (max. 5 personen).


Aanmelden
Meld je snel aan voor de gratis online pubquiz op donderdag 25 maart van 14.30 tot ongeveer 15.30 uur via onze kalender. Let op: log in met jouw account of maak een profiel aan om je aan te melden. Aanmelden kan tot en met donderdag 18 maart. Verdere informatie volgt nadat jij je hebt aangemeld. Wil jij je nog opgeven voor andere activiteiten tijdens de Talentenproeverij? Geef je dan snel op, want de meeste workshops zitten al vol!

Wie weet proost jij met jouw teamgenoten op de overwinning!