Overslaan en naar de inhoud gaan

Save the date voor de Talentenproeverij 2024 met Ewout Genemans!

27-11-2023
Op donderdag 15 februari is het weer zover: de Talentenproeverij! Kom je dromen waarmaken tijdens dit gratis evenement. Verwacht een hoop gave workshops, activiteiten én niemand minder dan Ewout Genemans als spreker! Maak kennis met onze gloednieuwe trainingsgids en proef van ons aanbod. Jij kunt nu alvast een plek bemachtigen dus lees gauw verder! 

Tijdens de Talentenproeverij kunnen regio-collega's ieder jaar de hele dag inspiratie opdoen over durven dromen op het gebied van leren & ontwikkelen. Doe mee aan workshops, geniet van lekkere hapjes en drankjes én bezoek korte en leuke activiteiten tijdens de activiteitenmarkt! Kom jij jouw dromen waarmaken op de Talentenproeverij? 
 
Ewout Genemans  

Laat je inspireren door niemand minder dan Ewout Genemans! Ewout is tv-presentator, acteur en creatief directeur. In 2004 begon hij zijn carrière als acteur in de populaire jeugdserie Zoop. Nu produceert en presenteert hij programma’s waarin hij de verhalen van alle hoeken van de samenleving belicht en in verborgen werelden zoekt naar verhalen die jou raken. Je kent hem van Bureau Rotterdam, Ewout, Beruchte gevangenissen en De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt. 
 
Ewout deinst niet terug voor avontuur en stond als presentator vaak op het randje. In zijn lezing neemt Ewout je mee langs 10 fragmenten waarbij hij (soms letterlijk) op het randje stond. Hij vertelt over de momenten waarop hij risico nam en wat hem dat gebracht heeft. Met zijn lezing wil Ewout jou inspireren risico's te nemen, grenzen op te zoeken en je klaar te maken voor de volgende stap in je carrière en in het leven! 
 
Aanmelden  
De Talentenproeverij vindt dit jaar plaats bij Hotel Lumen in Zwolle. Verdere informatie over het programma maken we zo snel mogelijk bekend, maar jij kunt nu alvast een plekje bemachtigen! Gun jij jezelf die break om meer werkplezier te ontdekken? Meld je gauw aan via deze link.
 
Zien wij jou daar? 

Aftermovie Talentenproeverij 2023  
Meer weten over de Talentenproeverij? Bekijk de aftermovie van vorig jaar!

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/fCuCmbUh6M8.jpg?itok=B-DRAWHt","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=fCuCmbUh6M8 ","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive, autoplaying)."]}