Overslaan en naar de inhoud gaan

Safari dagen: meld je aan voor gratis workshops!

29-09-2021


Vanaf maandag 8 november tot en met donderdag 18 november organiseert Talentenregio de Safari dagen (voorheen de Meester in je Werk Week). Talentenregio sluit hiermee aan bij het landelijk initiatief van A&O fonds Gemeenten. Tijdens de Safari dagen kunnen regio-collega’s gratis deelnemen aan leuke en inspirerende (online en fysieke) workshops rondom de thema’s hybride werken, veranderkacht en vitaliteit. Meld je snel aan want vol is vol!  

Leer out of the box denken, ontdek jouw werkgeluk mindset of krijg grip op je workflow met een Bullet Journal. Bekijk het volledige programma voor deze en nog veel meer interessante workshops! 
Bij Talentenregio vinden wij het belangrijk dat je alles uit jezelf en uit jouw talenten kunt halen. Daarom kan elke medewerker van een Talentenregio-organisatie zich gratis aanmelden voor de workshops tijdens de Safari dagen.

Aanmelden kan via de kalender. Log hiervoor in met jouw gegevens, of maak een account aan. Kies de workshop waaraan jij wilt deelnemen en klik onderaan op de knop ‘aanmelden’. Geef je snel op voor een of meerdere workshops, want vol is vol!