Overslaan en naar de inhoud gaan

Reminder: heb jij je al aangemeld voor de brainstorm over het nieuwe festival van Talentenregio?

10-01-2024

In september 2025 heeft Talentenregio het plan om een gloednieuw festival te organiseren: het Talentenfestival! Het wordt een festival om nooit te vergeten en waarbij wij duizenden regio-collega's verwelkomen. Jij kunt hierover meedenken, dus meld je aan voor dé brainstormsessie die je niet wil missen! 

Dit festival vergroot ieders werkgeluk! Want een dag lang kunnen alle bezoekers genieten van live optredens van gemeentebands en bekende lokale artiesten, inspirerende lezingen, heerlijke hapjes en drankjes én een hoop leuke workshops! Talenten en inspirerende projecten uit de regio worden in de schijnwerpers gezet en de hele dag is er kans om te netwerken met jouw regio-collega's! Hierdoor leren bezoekers elkaar én Talentenregio nog beter kennen!  
 
Word jij net zo enthousiast van dit festival als wij en sta jij te springen om leuke ideeën aan te dragen? Donderdag 25 januari 2024 van 9.30 tot 11.00 uur organiseren wij een online sessie waarin wij samen met regio-collega's brainstormen over de invulling van het Talentenfestival.  
 
Tijdens deze sessie brainstormen wij onder andere over:  

  • Het doel van het festival  
  • De look, feel en beleving  
  • De locatie 
  • De inhoud en het programma 
  • De communicatie over het festival  

Wil jij meedoen aan deze leuke brainstormsessie? Neem dan gauw contact met ons op via evenementen@talentenregio.nl. We willen dit festival van de hele regio maken en daarom zullen we vanuit de aanmeldingen per organisatie een aantal collega's uitnodigen, zodat we samen van dit geweldige evenement een succes maken!  
 
Zien wij jou dan?