Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek onze nieuwe leergang Leidinggeven met maatschappelijke impact!

01-07-2024

Ben jij al een aardige tijd leidinggevende en houd jij je bezig met strategische of organisatiebrede vraagstukken? Ben je toe aan diepgang, verbinding én het maken van maatschappelijke impact? Dan is deze leergang perfect voor jou! Je bouwt voort op je ervaring, ontmoet andere ervaren leiders in de regio én gaat met elkaar de verdieping aan op (persoonlijk) leiderschap!

In een wereld die behoorlijk in beweging is, word je als leidinggevende (extra) uitgedaagd. Hoe vertaal je actualiteiten naar je eigen organisatie/afdeling en hoe ga je daar zelf mee om? Deze leergang geeft jou inspiratie en inzichten, die jou als leider helpen de gewenste verandering en vernieuwing in je omgeving op gang te brengen!   

Samen met inspirerende gastsprekers uit de regio verzekeren ELLLA en Talentenregio jou van een leerzaam en inspirerend ontwikkeltraject, zodat jij maatschappelijke impact kunt maken. Bekijk hier onze brochure over deze leergang!  

De leergang bestaat uit 7 bijeenkomsten en start in november 2024.  

Ben jij klaar voor hét leiderschapsprogramma en voor het opbouwen van een regionaal netwerk? Lees hier meer of meld je aan!