Ga mee op online safari!

Talentenregio bestaat dit jaar 10 jaar. Om dit te vieren hadden we een safari langs Talentenregio-organisaties voor jullie in petto, waar collega’s van aangesloten organisaties jullie met trots opvallende projecten zouden laten zien. Vanwege het coronavirus vinden er dit jaar helaas geen fysieke meer safari’s plaats. Wél hebben we een inspirerende online safari op de planning staan, dus lees snel verder!

 

Shit happens, levenslessen als preventief jeugdbeleid

Onze kinderen leren op school Duits en Wiskunde, maar wat als jouw zoon of dochter onverhoopt de verkeerde trein in stapt en in Duitsland terecht komt? Dan zijn de vaardigheden zoals zelf oplossingen bedenken, keuzes maken en om hulp durven vragen belangrijker dan naamvallen. THINK op school leert kinderen deze vaardigheden. Gewoon in de klas, omdat alle kinderen gelijke kansen verdienen. Nieuwsgierig? Bekijk dan onderstaande video:

 

 

 

 

THINK op school werkt samen met de gemeente Zwolle. In deze online safari neemt THINK op school je mee op hun zoektocht naar het antwoord op hoe gewerkt wordt aan duurzaam en preventief jeugdbeleid.  Geloof jij in preventie? Wil jij meer weten over het verlagen van  jeugdzorgkosten door middel van preventie? Ben jij benieuwd naar de lessen van THINK op school? Meld je aan via deze link of via miranda@talentenregio.nl!

 

Wanneer:                           Dinsdag 20 oktober

Tijd:                                   10.00 - 11.00/11.30

Locatie :                            Microsoft Teams

 

THINK op school leert graag van elkaar en met elkaar. Neem daarom gerust vragen mee naar de online safari!