Cursus Algemene wet bestuursrecht

Deze cursus is voor iedereen die begint met werken bij de overheid, of bij de overheid werkt. Je gaat namelijk aan de slag met de Algemene wet bestuursrecht (Awb), een wet over de algemene regels voor de verhoudingen tussen de overheid en individuele burgers, bedrijven en andere instellingen. Tijdens de cursus doe jij basiskennis op, die essentieel is voor medewerkers bij de overheid. Meld je snel aan, want er zijn nog maar een paar plekken vrij!

 

Tijdens de basiscursus Awb neemt Olaf Schuwer van Schuwer Opleiding & Advies je mee in de doorwerking van de Awb in jouw werkzaamheden. Als specialist op het gebied van gemeentelijk bestuurs- en organisatierecht, kent Olaf Schuwer de eisen die de Awb aan jouw werkzaamheden stelt als geen ander. Jouw ontwikkeling staat voorop tijdens deze actuele, interactieve en op maat gesneden cursus! Je wordt onder andere meegenomen in de achtergrond, inhoud en opbouw van de Awb. Je leert de belangrijkste begrippen en de vertaalslag naar de praktijk. Ook biedt de cursus ruimte om jouw praktijkvragen en praktijkcasussen te behandelen.

 

De online cursus bestaat uit twee delen:

  • Dag 1: donderdag 4 maart 2021 van 9.30 tot 12.30 uur (theorie en praktijkvoorbeelden)
  • Dag 2: donderdag 11 maart 2021 van 9.30 tot 11.00 uur (opdracht bespreken en vragen behandelen)

De kosten voor deze cursus zijn €221,- per persoon op basis van 6 deelnemers. Bij meer dan 9 aanmeldingen zal een tweede basiscursus worden gegeven op dinsdag 20 april 2021 en donderdag 29 april 2021.


Aanmelden
Wil jij je aanmelden voor deze leerzame cursus? Dat kan via onze kalender (log in met jouw gegevens of maak een account aan) of door een mail te sturen naar m.snel@dalfsen.nl

Beschik jij al over de basiskennis van de Awb? Het is ook mogelijk een Awb cursus voor gevorderden te volgen! Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met anne@talentenregio.nl.