Talentenregio bestaat 10 jaar en dat vieren we met jou. De komende maanden inspireren we jou met boeiende activiteiten en verhalen, waaronder dit gratis webinar van Jitske Kramer! Werk jij bij een Talentenregio-organisatie? Meld je dan snel aan!


Webinar Corona Cultuurshock: crisis of transformatie?

We doorleven een collectieve corona cultuurshock. Speciaal voor deze tijd verzorgt corporate antropoloog Jitske Kramer deze online lezing over de impact van de corona maatregelen op de samenleving, organisaties en teams. En wat dit vraagt van leiderschap en samenwerking.

Het ene moment zakt de moed je in de schoenen en het andere moment voel je een zee aan energie om door te zetten. Het lijken grillige emotionele golven die je kunnen overspoelen. Maar in wezen zijn het vier voorspelbare fases die iedereen in een net iets ander tempo doorloopt. Het webinar Corona Cultuurshock ordent de chaos waar we in zitten in vier opeenvolgende fases. Met wijsheden van over de hele wereld, zodat leiders en teams weer weten wat hen te doen staat. Dit komt samen in het webinar en in het pas verschenen boek van Jitkse Kramer, 'Werk heeft het gebouw verlaten'.

 

Over Jitkse Kramer

Jitske Kramer is corporate antropoloog, facilitator, veelgevraagd spreker én oprichter en eigenaar van HumanDimensions. Ze is expert op het gebied van diversiteit, inclusie, internationaal samenwerken en organisatiecultuur. Jitkse heeft hier diverse boeken over geschreven, ze is co-auteur van ‘De Corporate Tribe‘ (Managementboek van het jaar 2016) en ‘Building Tribes‘. 

 

Aanmelden

Het webinar is dinsdag 8 december van 10:30 tot 11.30 (Zoom) en deelname is gratis. Meld je aan via deze linkLet op: log in met jouw account of maak een profiel aan om je aan te melden. Verdere informatie volgt nadat jij je hebt aangemeld. Voor vragen kun je contact opnemen met miranda@talentenregio.nl.