Overslaan en naar de inhoud gaan

Meld je aan voor de vierde editie van de leergang Samenwerken in de Triple Helix Regio Zwolle!

16-06-2022
Wil jij je doorontwikkelen tot netwerkprofessional in Regio Zwolle? Meld je dan aan voor de vierde editie van de leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle!

Samenwerken is een kunst. Zeker in regionaal verband en wanneer je maatschappelijke vraagstukken wilt oplossen. En wanneer er veel partijen zijn, met ieder eigen invalshoeken en belangen. Samenwerken gaat dan niet vanzelf. In de leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle leer je wat het succes van een samenwerking bepaalt. Hoe je een samenwerking evalueert en welke instrumenten er zijn om de samenwerking beter te maken. 

Deze leergang is voor medewerkers van provincies, gemeenten, werkgeversorganisaties en onderwijs- en onderzoeksorganisaties die zich willen doorontwikkelen tot netwerkprofessional in de triple helix, het samenwerkingsverband van Regio Zwolle. Je krijgt inkijkjes in de werelden van overheden, ondernemers, onderwijsinstellingen en belangenorganisaties. Meer weten? Bekijk de folder over de leergang!

De leergang bestaat uit 11 dagdelen, verdeeld over 6 bijeenkomsten en start in oktober 2022. De leergang bestaat uit bijdragen van vakdocenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en van Common Eye. Gastsprekers uit de regio zijn ondernemers, bestuurders en directeuren die samenwerken in Regio Zwolle. In de folder vind je meer informatie over deze leergang en over de data en kosten.

De leerprogramma’s en begeleiding staan onder leiding van de kerndocenten Maarten Hageman en Corné Paris. Maarten Hageman is zelfstandig adviseur, docent samenwerken van de VNG en van de VU Law Acadamy én voormalig faculteitsdirecteur van Hogeschool Utrecht en secretaris van Regio Rivierenland. Corné Paris is zelfstandig adviseur en coach, voormalig strateeg bij de provincie Overijssel en partner bij Twynstra Gudde.

Wil jij je aanmelden voor de leergang Samenwerken in de triple helix Regio Zwolle? Bezoek dan onze activiteitenkalender en klik op de aanmeldknop!
 

Bijlage(n)