De zomervakantie voorbij?

Welke trainingen, workshops of opleidingen wil je dit jaar gaan volgen?

Er zijn nog een paar plaatsen vrij bij:

  • Boeiend presenteren en interacteren, start 18 september. Van preker naar bevlogen spreker! Deze training is voor iedereen die vol passie en energie wil kunnen spreken voor een zaal, toehoorders wil kunnen binden en boeien, en een open interactie tot stand wil brengen. Een vak apart, echter toegankelijk voor zowel medewerkers als leidinggevenden, directieleden en bestuurders, ongeacht of je wel of geen ervaring hebt in het spreken voor groepen. 
  • Training Mindfulness op het werk: werken vanuit rust en aandacht, start 24 september. Het is zo vanzelfsprekend om druk te zijn en veel te moeten, zowel op het werk als thuis. Mindfulness is een krachtige manier om de uitdagingen in je werk, de dynamiek van alledag en werkstress het hoofd te bieden..

Zie de pagina opleidingen voor meer informatie. Geef je nu op via de aanmeldknop onder de training of via info@talentenregio.nl

Noteer daarnaast ook in je agenda :

  • De 4 interactieve regiobijeenkomsten, we nodigen je uit om met het programmateam in gesprek te gaan over de toekomstvisie voor de komende jaren.
  • De Topmanagementdag op 1 november.
  • De Meester in je werk-week van 11 t/m 15 november. We zijn druk bezig met het complete programma voor die week. Dit wordt binnenkort op de website geplaatst.