Overslaan en naar de inhoud gaan

Maak werk van jouw groei met een leergang die impact heeft

23-01-2019


Voel jij je goed op je plek binnen jouw organisatie, maar vraag je je soms af of je wel de dingen doet die goed bij jou passen? Wil je graag onderzoeken wat jouw talent is en waarin jij van grote toegevoegde waarde kunt zijn, voor de organisatie en je ‘klant’ of team? Of ben je verantwoordelijk voor een team of afdeling binnen jouw organisatie of gemeente en heb je behoefte aan nieuwe inzichten die jou en je bedrijf écht verder helpen? ELLLA helpt je verder op weg!

In maart gaan de Young Potentials leergang regio Zwolle en de Topleergang Leiderschap van start. Beiden geven ze jou de kans te ontdekken waar jouw potentie ligt, in de organisatie en als individu. Ben je tussen de 25 en 35 jaar oud? Dan is de Young Potentials leergang iets voor jou. Heb je een leidinggevende functie? Dan kan de Topleergang Leiderschap voor jou van grote waarde zijn.Young Potential leergang
In de leergang voor Young Potentials leer je samen met 12 tot 15 ambitieuze mensen uit de regio hoe je jezelf en jouw organisatie in de juiste richting beweegt. Met intensieve begeleiding werk je aan meer persoonlijk leiderschap en ga je samen met de groep aan de slag met actuele thema’s. Ook word je geïnspireerd door verschillende gastsprekers.


BROCHURE

Topleergang Leiderschap
Daag jezelf uit om te kijken naar wat jouw organisatie nodig heeft, en wat dit van jou als leider vraagt. Aan de hand van zeven verschillende modules – met bijzonder inspirerende gastsprekers – ontwikkel je leiderschap passend bij deze tijd en jouw organisatie. Je trekt op met andere leiders, uit andere organisaties en sectoren. Naast professionele begeleiding vanuit ELLLA trek je op met andere leiders (uit andere organisaties en sectoren). Je inspireert elkaar en scherpt elkaar aan.

BROCHURE 

Nieuwsgierig hoe wij jou helpen groeien?
Op onze website vind je meer informatie over de leergangen die binnenkort van start gaan. Heb je vragen over een van de leergangen? Neem dan gerust contact met ons op. Mail naar contact@ellla.nl of bel ons op 06 42 28 65 58.

Over ELLLA
Een Leven Lang Leren Academie helpt al meer dan tien jaar organisaties in de regio om het beste uit zichzelf te halen. Van leiderschapstrajecten voor young potentials en leiders tot op maat gemaakte programma’s voor organisaties. Bekijk onze website voor meer informatie over welke bedrijven we hebben begeleid op het gebied van transities, persoonlijk leiderschap en zelfontwikkeling.

Bijlage(n)